web analytics

KRANT VAN CHRIS KLOMP FRAUDEERT ZELFS MET OLIEBOLLEN EN PATATJE MET EN MOET DE ‘TESTEN’ NU STOPZETTEN

WAAR IS CHRIS KLOMP AS WE SPEAK? WAAR JELLE VAN BUUREN? WAAR IS HARAMBAM? WAAR IS GERLOF LEISTRA? WAAR PETER R. DE VRIES? WAAR MARCEL HULSPAS? WAAR IS MAARTEN REIJNDERS? * HIER IS HET ANTWOORD: VERSLAGEN DOOR WAARHEIDS-WARRIOR MICHA KAT!

Het Algemeen Dagblad schaft zijn oliebollentest, haringtest en friettest af. In 2017 kwamen de testen van de krant onder vuur te liggen, omdat er werd getwijfeld aan de objectiviteit ervan. Zo gaven bakkers te kennen de oliebollentest slecht onderbouwd te vinden en spanden twee haringboeren de krant zelfs aan voor smaad en laster, na berichten dat een van de panelleden niet onafhankelijk zou zijn.
Het stoppen van de test is door hoofdredacteur Hans Nijenhuis bevestigd.

6 reacties op to KRANT VAN CHRIS KLOMP FRAUDEERT ZELFS MET OLIEBOLLEN EN PATATJE MET EN MOET DE ‘TESTEN’ NU STOPZETTEN

 • annefrank  zegt:

  ze testen nu op zyklon b

  • dinges  zegt:

   Rare kostgangers, die geloofsgenoten van Kat. Of ze slaan onafgebroken wartaal uit (Stoute Revolutionair) of noemen zich Anne Frank en beginnen over Zyklon B.

 • Terrie BeII  zegt:

  Jaja, waar zijn al deze heren, wie zal het zeggen?
  Maar één ding is zeker: ze zitten in ieder geval niet tussen de beschimmelde muren van een troosteloos hostelletje in een uithoek van Europa, omringd door al hun vrienden in een lege kamer…

 • Guinness  zegt:

  Waar al deze heren zijn? Aan het werk, wat dacht je daar van? Gewoon geld verdienen en talent ontplooien in plaats van wegvluchten en bedelen. Eat that, Micha.

  • m k  zegt:

   Je bedoelt dat ik een AD-oliebolletje, een Nijenhuis-patatje of een Klomp-harinkje moet verschalken?

   • Guinness  zegt:

    Aan je postuur te zien kun je maar beter eens wat minder gaan verschalken en wat meer gaan bewegen.

Reageer