KUNST IN DEN HELDER POST-ROB SCHOLTE: GEPIMPTE PENISSEN; PEDO-DESPOOT SCHUILING IN SODOM AAN HET MARSDIEP

IN PLAATS VAN EEN MUSEUM MET EEN INTERNATIONAAL GEROEMDE COLLECTIE TOP-KUNST -DIE NU STAAT WEG TE ROTTEN IN CONTAINERS- KRIJGEN DE HELDERNAREN VAN HUN PEDOFIELE BURGEMEESTER NU ‘GEPIMPTE PENISSEN’ * 25 JUNI D-DAY IN HET JURDISCHE GEVECHT TUSSEN SCHUILING EN SCHOLTE * SCHUILING NU 24/7 GESCHADUWD DOOR ‘BURGERTEAMS’ OM HEM TE KUNNEN BETRAPPEN BIJ HET VERKRACHTEN VAN EEN KIND * SCHUILING IS DE KEIZERS NERO EN CALIGULA COMBINED EN ON STEROIDS * DOOR ZIJN BESCHERMING DOOR RUTTE EN DEMMINK IS HIJ (NOG) NIET WEG TE KRIJGEN * ACHTER DE COULISSEN VAN DE OPGEPIMPTE PENISSEN: EEN SOCIAAL EN ECONOMISCH ARMAGEDDON

Ruim een jaar nadat de pedofiele burgemeester van Den Helder Koen Schuiling het museum van Rob Scholte tegen de wil van de bevolking en tegen de wet met geweld liet ontruimen -hetgeen verwoestende gevolgen kan hebben voor de stad nu Scholte furieus terugvecht via de rechter- ’trakteert’ hij zijn stad op ‘gepimpte penissen’ in een kerk. Tevens is de weerzin tegen de crimineel in het stadhuis -werkelijk alles wat hij aanraakt verandert in een hel van verkwisting, verwoesting en ellende- tot dusdanige hoogten gestegen, dat er nu ‘burgerteams’ zijn geformeerd, zo berichten ons bronnen, die Schuiling 24/7 volgen om hem te kunnen betrappen en filmen als hij een minderjarige aan het verkrachten is. Schuiling waant zich onkwetsbaar en oppermachtig door de bescherming van Rutte en Demmink. Het complete college en de complete raad zijn kalltgestellt via intimidatie, chantage en omkoping. Op 25 juni vindt de ‘grote confrontatie’ plaats tussen Schuiling en Scholte voor de rechter; hier de achtergronden.

5 Replies to “KUNST IN DEN HELDER POST-ROB SCHOLTE: GEPIMPTE PENISSEN; PEDO-DESPOOT SCHUILING IN SODOM AAN HET MARSDIEP”

  1. Wat een leuke dingen zijn dat, en zulke vrolijke kleurtjes! Beter dan dat aan elkaar geplakte afval dat die charlatan op wielen als ‘kunst’ aan de man probeerde te brengen…

  2. De belangrijkste conclusie is dus dat zelfs wanneer Schuiling 24/7 gevolgd wordt hij nog steeds niet betrapt wordt op enig onoorbaar gedrag met een minderjarige.

    Dat is mooi om te weten.

Geef een reactie