LAATSTE NIEUWS: BAYBASIN BEVESTIGT MOORD-SCENARIO ROB VAN DEN HEUVEL: KRIJGT HIJ NU RUZIE MET WITWASSER TON TYPFOUT?

OPROEP AAN TON HOFSTEDE: STOP PER DIRECT MET JE WEERZINWEKKENDE WITWAS-CRIMINALITEIT EN GET A LIFE * TRUTH HITS PROBEERDE DE PRIMEUR VAN DE MOGELIJKE MOORD OP VAN DEN HEUVEL TE STELEN: DAT ZET HEM NEER

[wp_ad_camp_1]

Tot zover het artikel van dhr. Baybasin. Let vooral ook op de vreemde gang van zaken rond de dood van Raadsheer Rob van den Heuvel in maart van dit jaar. Volgens dhr. Baybasin vroeg het OM onmiddellijk daarna om een nieuw vonnis waardoor Demmink versneld van de haak zou worden gehaald. In your face op de site van Boudine. Wiwasser Ton Typfout, kom er maar in!

Eén reactie op “LAATSTE NIEUWS: BAYBASIN BEVESTIGT MOORD-SCENARIO ROB VAN DEN HEUVEL: KRIJGT HIJ NU RUZIE MET WITWASSER TON TYPFOUT?”

  1. Bewijs, bewijs, waar is het bewijs.

    Prins Bernhard BV huilt en gilt om bewijs.

    De omstandigheden bewijzen niets en als er onverhoopt toch keihard bewijs gevonden wordt, dan wordt dat gewoon van tafel geveegd als de ‘powers that be’ rond Prins Bernhard (resp. inmiddels zijn nagelaten wilde zwijnenstal) in Prins Bernhard BV in gevaar van ontmaskering komen.

    ‘Adapted compensated psychopathic fascism with a smile……’

    Als je meehuppelt, gaat het je vooralsnog boven je stand behoorlijk…..maar……psychopaten steken uiteindelijk -en het lijkt soms wel of ze dit nog satanischer vinden….- ook hun meelopers een mes in de rug.

Geef een antwoord