LAATSTE NIEUWS: MICHA ONTSLAGEN UIT ZIEKENHUIS, MAANDAG NIEUWE BOMBSHELL VIDEO

MICHA: ‘HET IS STANDAARD PRAKTIJK VOOR DE REGERING-RUTTE IN GEVALLEN ALS DEZE DE SQUAD-KAART TE SPELEN. WE HEBBEN TE MAKEN MET KRANKZINNIGE MEGALOMANE PSYCHOPATEN EN PEDOFIELE MASSAMOORDENAARS. KIJK NAAR MH 17! KIJK NAAR HUGO DE JONGE EN HCQ! KIJK NAAR ALLEEN AL ALLE JOURNALISTEN DIE ZIJN VERMOORD DOOR RUTTE CS.! DE ZAAK-WESTENBERG IS COMPLEET DODELIJK. ZE KUNNEN GEEN KANT OP. IK HEB ZE SCHAAKMAT. DIT IS HET ULTIEME MOTIEF VOOR MOORD. ER KOMT EEN ONDERZOEK. MAANDAG MEER! STAY TUNED!

4 Replies to “LAATSTE NIEUWS: MICHA ONTSLAGEN UIT ZIEKENHUIS, MAANDAG NIEUWE BOMBSHELL VIDEO”

 1. Nu is het helemaal evident dat Micha dit hele hartinfarct uit zijn duim zoog. Na een stent geplaatst te hebben gekregen ivm een myocardiaal infarct, verblijf je drie tot vijf dagen in het ziekenhuis, dat is internationaal protocol voor hartbewaking. Dan word je niet zo snel met ontslag gestuurd. Ik vertel dit overigens als iemand die drie hartinfarcten meemaakte en vanuit mijn verpleegkundige achtergrond. Eerder ging er al een alarmbelletje bij me af, toen Micha fantaseerde dat zijn “infarct” op “x-rays” vastgesteld zou zijn. Zo wordt een hartinfarct helemaal niet gediagnosticeerd, dat gebeurt met bloedonderzoek en ECG’s.

  Voor de hand liggender is het dus om aan te nemen dat Micha een paniekstoornis had gegeven zijn psychiatrische achtergrond, hooguit een ritmestoornisje.

  1. Het is niet ondenkbaar dat Kat met z’n uitspraak over röntgenfoto’s doelt op het doorlichten met röntgen tijdens het plaatsen van de stent. Kat heeft geen medische achtergrond en in de hectiek tijdens zo’n opame is een verkeerde herinnering snel gemaakt. Voordeel van de twijfel, laten we maar zeggen.

   Wat al opmerkelijker is, is Kat z’n vitaliteit. Hij zit twee dagen na een hartinfarct en dotterbehandeling al weer actief alsof er niets gebeurd is. Terwijl een normaal mens dan inderdaad als een half kasplantje in een ziekenhuisbed ligt.

   Wat nóg verbazingwekkender is, is iets wat zichtbaar is in Kat z’n laatste filmpje. Zijn polsen zijn namelijk ongeschonden, terwijl daar volgens Kat een dotterkatheter in gezeten heeft. Geen verband of pleister, prikgat of bloeduitstorting te zien. Dus óf Kat zijn lichaam heeft extreem snel zelfreparerende eigenschappen óf hij kletst. U mag zelf bepalen welke van de twee het meest waarschijnlijk is.

   1. Ja inderdaad! Geen spoor op zijn polsen! Voor de zekerheid bekeek ik een keer het hele filmpje (geen doorkomen aan), je kan de binnenkant van allebei zijn polsen zien, maar niks.

 2. Gefeliciteerd (denk/hoop ik) met het succesvolle verloop van het plaatsen van een stent!

  Echter nogmaals, *een normaal mens* krijgt psychopaten niet schaakmat (net zoals je de FED niet failliet krijgt), want dan draaien ze gewoon het schaakbord 180 graden.
  Gebeurt dat niet, dan ben je controlled opposition of bijv. een voor hen niet echt FUNDAMENTEEL bedreigende hansworst (zoals Oltmans), die ze met een schep(je) belastinggeld de knollenvelden kunnen insturen, terwijl de psychopaten gewoon blijven zitten waar ze zitten om weer ander ongerief te gaan zitten uitbroeden.

Geef een antwoord