LAATSTE NIEUWS: PEDO-OM WEIGERT AF TE ZIEN VAN DNA-DIEFSTAL VAN MICHA EN WORDT VOOR DE RECHTER GESLEEPT

LEES HIER DE BRIEF VAN JORIS DEMMINK MR. H. VREUGDENHIL WAARIN WORDT GESTELD DAT MICHA EEN ZWARE CRIMINEEL IS DIE ZICH SCHULDIG MAAKT AAN ‘BOMMELDINGEN E/O BEDREIGINGEN, SMAAD(SCHRIFT)/LASTER, OPRUIING, GROEPSBELEDIGING, BELAGING EN VERNIELING’ [DNApg] * DAAROM MOET HIJ ZIJN DNA AFSTAAN ZODAT HET OM EEN EINDE KAN MAKEN AAN ZIJN ‘SMAAD(SCHRIFT)’ DOOR HEM LEVENSLANG ACHTER TE TRALIES TE WERKEN OP BASIS VAN EEN HOAX -DAT IS IMMERS HUN SPECIALITEIT

DIT KG MOET MET EEN OPKOMST VAN HONDERDEN MENSEN HET DEFINITIEVE EINDE BETEKENEN VOOR HET DOOR CRIMINELEN EN PEDOFIELEN GELEIDE ‘VERVOLGINGSAPPARAAT’

Thijs Stapel
To: micha kat

May 31 at 8:42 AM

Ha Micha,

Zie bijgaand de zojuist per post van het Parket-Generaal ontvangen brief. Dat wordt dus een kort geding tegen de Staat. Ik begin meteen met de voorbereidingen.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

3 Replies to “LAATSTE NIEUWS: PEDO-OM WEIGERT AF TE ZIEN VAN DNA-DIEFSTAL VAN MICHA EN WORDT VOOR DE RECHTER GESLEEPT”

 1. Moet Stapel niet eerst de opdracht van zijn cliënt afwachten? Moet hij niet eerst de alternatieven voorleggen en bespreken met Micha om hem de meest verantwoorde keuze te laten maken? Moet er niet eerst een toevoeging aangevraagd worden, of heeft Micha opeens zoveel donateurs erbij gekregen dat hij zijn eigen broek op kan houden?

  Ik vind het een raar verhaal. Ik begrijp dat Thijs Stapel staat te springen om weer een geruchtmakende zaak aan zijn lange zegelijst toe te voegen, en Micha’s zaken zijn daarvoor altijd zeer kansrijk, maar er moeten toch ook proceduretjes in acht genomen worden?

  Of zou het, ik noem waar wat hoor, hier vanuit deze kant van de enemy lines, hééél misschien zo kunnen zijn dat Stapel honger heeft en om een klusje verlegen zit en probeert Micha in een rechtshandeling te dwingen omdat dat hem het meeste kans geeft op wat droog brood op de plank? Ik heb namelijk niet het idee dat Thijs Stapel nou direct om komt in het vele werk op zijn drukke kantoor…

 2. “DIT KG MOET MET EEN OPKOMST VAN HONDERDEN MENSEN HET DEFINITIEVE EINDE BETEKENEN VOOR HET DOOR CRIMINELEN EN PEDOFIELEN GELEIDE ‘VERVOLGINGSAPPARAAT’”

  Tuuuurlijk Micha, tuuuurlijk. Nu nog eventjes ‘honderden’ medestanders vinden.

  Gek is dat. Hier op planeet aarde worden er nogal wat kindervermissingszaken etc. opgelost door afname van DNA van veroordeelden. Maar kennelijk werkt dat op Micha’s planeet Lala heel anders.

  Moord op een vrouw was het, he? Het zal ons benieuwen..

Geef een antwoord