LET’S TALK CHRIS KLOMP AGAIN -MET BELANGRIJKE MEDEDELING VAN MICHA

LAATSTE NIEUWS: GIGANTISCHE 9-11-STYLE FALSE FLAG OP MSM IMMINENT, ‘PLOTTERS’ KRIJGEN DE SCHULD, RAZZIA’S, TOTAL CENSORSHIP: WATCH ALEX JONES * BEREID CHRIS KLOMP EEN NIEUWE FF-‘AANSLAG’ VOOR IN NEDERLAND OP HET AD OM MICHA DE SCHULD TE GEVEN?

BELANGRIJKE MEDEDELING: IN ZIJN LAATSTE LASTER-STUK IN HET AD KOMT KLOMP OPNIEUW MET DE ‘VEROORDELINGEN’ VAN MICHA. GEEN VAN DEZE VEROORDELINGEN IS ONHERROEPELIJK OMDAT DE HOGE RAAD ALLE DRIE DE CASSATIES (BART MOS, GELAUFF EN DE ‘GROTE STRAFZAAK’) WEIGERT TE BEHANDELEN. EEN VIERDE STRAFZAAK (ONDERMEER AANBRENGEN WAARSCHUWING OP HUIS DEMMINK) LIGT ZELFS NA 10 JAAR NOG STEEDS BIJ HET HOF. DE VRIJSPRAKEN VAN MICHA (ONDERMEER ‘DOODSBEDREIGINGEN’ AAN GELAUFF EN JAN VLUG EN ‘HOLOCAUSTONTKENNING’) WORDEN NOOIT DOOR KLOMP GENOEMD. MAAR BELANGRIJKER NOG DAN DAT: VEROORDELINGEN TELLEN NIET ALS DE STAAT ZELF CRIMINEEL IS! DAN ZIJN HET ZELFS BEWIJZEN VAN EERLIJKHEID! WAT IS IEMAND DIE ONDER DE NAZI’S WORDT VEROORDEELD VOOR HET HELPEN VAN JODEN? EEN ‘CRIMINEEL’ OF EEN VRIJHEIDSSTRIJDER?

5 Replies to “LET’S TALK CHRIS KLOMP AGAIN -MET BELANGRIJKE MEDEDELING VAN MICHA”

 1. WAT IS IEMAND DIE ONDER DE NAZI’S WORDT VEROORDEELD VOOR HET HELPEN VAN JODEN? EEN ‘CRIMINEEL’ OF EEN VRIJHEIDSSTRIJDER?
  ———————–
  Volgens Prins Bernhard, Führer van het illegale verzet te Londen, waren dat uiteraard *vrijheidsstrijders*, net zoals hijzelf.

  Maar ja, pure evil is, dan wel gecamoufleerde psychopaten/sociopaten zijn, altijd politiek correct en (verder onverschillig) dáár naartoe op weg, waar *in de bestaande constellatie* (!) macht en controle te halen valt.

  Of iemand écht (!) vindt dat “Joden in het algemeen” in realiteit, van NORMAAL staatswege, NIET als (desnoods proactief op te pakken en te doden) “criminele en staatsbedreigende ORGANISATIE” zijn aan te merken, zoals (psychopaat) Hitler wel deed, kan (dus) pas na psychopatentest worden vastgesteld.

  Kern-krankzinnig verveelde Bernhard (en nu zijn dito naargeestige ‘alien mindset’ rasgenoten), zou het KENMERKEND “allemaal geen bal” interesseren!

 2. Dat is bijzonder. Een veroordeling van de Staat ’telt niet’. Nou, daar gaat je claim tegen Westenberg! Of is dat dan weer anders? Overigens: je veroordeling in de Mos-zaak is definitief. Je bent alleen te laf om je celstraf uit te zitten.

Geef een antwoord