LIET ONS LAND ZICH ONDER DRUK ZETTEN DOOR BOEING BIJ ONDERZOEK NAAR VLIEGRAMP TURKISH AIRLINES 2009? VRAAG HET AAN ALEXANDER SCHNITGER!

YOU DON’T MAKE THIS UP -DIT KAN ALLEEN IN HET NEDERLAND VAN RUTTE EN DEMMINK! * DE DIRECTOR GLOBAL SERVICES VAN BOEING ALEXANDER SCHNITGER BLIJKT ZITTING TE HEBBEN IN DE RAAD VAN TOEZICHT VAN LUCHTVERKEERSLEIDING NEDERLAND * HEEFT SCHNITGER HET OVV ONDER DRUK GEZET BOEING WIT TE WASSEN? * DAT MAG IN HET INTENS CORRUPTE NEDERLAND NIET EENS WORDEN GEVRAAGD * ALLES FAKE, ALLES THEATER, ALLES VOOR DE BUHNE!

CORRUPTE EN CRIMINELE WANTOESTANDEN BIJ ONDERZOEK NAAR BOEING-CRASH IN 2009 MAAKT NEDERLAND NIET ALLEEN MEDE-VERANTWOORDELIJK VOOR DE 346 BOEING-DODEN VAN DAARNA, MAAR VERWOEST OOK -EN OPNIEUW- ELKE CLAIM OP GELOOFWAARDIGHEID IN HET MH 17-ONDERZOEK * ZIE OOK NIBURU.CO

Kamer wil Boeing-topman spreken over vliegcrash Turkish Airlines
De Tweede Kamer wil Boeing-topman David Calhoun aan de tand voelen over een vliegcrash bij Schiphol in 2009. Centrale vraag zal zijn of er vanuit de Verenigde Staten druk is uitgeoefend op onderzoek van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV). Of Calhoun komt, moet nog blijken. De hoorzitting moet plaatsvinden op 6 februari. Aanleiding voor de hoorzitting van de Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat is berichtgeving van The New York Times. De Amerikaanse krant meldde deze week dat sommige bevindingen uit het onderzoek van de OVV onder druk van de Amerikanen zijn weggemoffeld. Het gaat daarbij om tekortkomingen in het vliegtuigontwerp die mogelijk een waarschuwing hadden kunnen zijn voor de mankementen die zich later met de Boeing 737 MAX aandienden.

‘Boeing in 2009 op verzoek van Amerikanen uit de wind gehouden bij crash Schiphol’
POLDERCRASH Het ongeluk met de Turkse Boeing 737 in 2009 bij Schiphol had een waarschuwing kunnen zijn voor de mankementen die zich later met de Boeing 737 MAX aandienden. Maar informatie die wees op oorzaken is volgens de Amerikaanse krant The New York Times door Nederlandse onderzoekers onder druk van Amerikaanse collega’s niet in het eindrapport gezet. De krant stelt dat de verantwoordelijkheid van het Amerikaanse Boeing destijds ‘opzettelijk is begraven’.

Geef een antwoord