4 Replies to “MAKE NO MISTAKE: VAN LOCKDOWN NAAR AUSCHWITZ IS EEN RECHTE LIJN”

 1. Beste Micha,

  Als trouwe bezoeker van jouw website heb ik een vraag.

  Je beweert dat Rutte de lockdown nooit zal opheffen omdat hij en de regering ‘verslaafd zijn aan de totalitaire macht die ze nu hebben’. Ben je bereid om deze bewering tegen het licht te houden op het moment dat de lockdown toevallig wel wordt opgeheven? Over 3, 6 of 9 maanden? En dat de vernietigingskampen voor coronapatienten uiteindelijk niet bestaan of niet hebben bestaan?

  Ik vraag dit omdat ik de laatste dagen verbaasd ben dat je helemaal niets post over Kasja Ollongren. Volgens jouw hypothese was ze GE-D-SQUAD en was Rutte medeplichtig aan haar moord. Dit blijkt anders te liggen want ze is weer aan het werk. Ik volg graag je site, maar ik vind zelfreflectie op eigen werk ook belangrijk. Hoe reflecteer jij op je posts over Kasja, met de wetenschap van haar genezing van vandaag?

  Groeten, Sjoerd

  1. Hi Sjoerd,

   Ik heb op Twitter uitgebreid gereageerd op de situatie-Ollongren. Ik heb nooit beweerd dat Kajsa is ge-D-squat, ik heb dat beweerd over Halbe. Ik het ‘kielzog’ van Halbe heb ik 1x genoemd (dus geen artikel over geschreven) dat Kajsa wellicht ook is gesquat. Alle keren dat ik Kajsa noemde in dit verband was dat in combinatie met Halbe. Dat Kajsa al die tijd geen enkele tweet heeft gemaakt om te laten zien dat ze nog leeft is misdadig want ze is in dienst van het volk. De toestand blijft heel raar want ik heb geen enkel interview met haar gezien na haar ’terugkomst’ of video op een grote belangrijke zender op 1 fragmentje bij Jinek na. Het zou me niet verbazen als dat op een of andere manier is gefaked, maar we wachten af wat er de komende weken rond haar gaat gebeuren.
   Over de lockdown: goede vraag! Dank daarvoor! Ik denkt dat Rutte de lockdown niet zal opheffen, maar zal ‘afbouwen’ en wel op zo’m manier, dat hij het volk net zo hard blijft terroriseren als tijdens de lockdown. Dus gedwongen tests, razzia’s, allerlei verplichtingen en verboden, wellicht gedwongen vaccinaties etc etc -dus nog veel erger dan de lockdown!

Geef een antwoord