MARCEL ‘GEEN BANDEN MET PEDONETWERKEN’ GELAUFF VALT IN ZIJN EIGEN LEUGEN-ZWAARD: ER KOMT EEN GIGA-RECHTZAAK TEGEN HEM EN DE NOS!

ON-GE-LO-FE-LIJK: GELAUFF GOOIT ER NOG EEN PROPAGANDA-SCHEP BOVENOP! IN PLAATS VAN APPLAUS VOOR DE PP-ELITE TE VERLENGEN ZOALS HIJ DEED IN 2009 VOOR BEATRIX ZEGT HIJ NU REEDS VAN TEVOREN HOE LANG HET ZAL UITPAKKEN!

LEES DE BERICHTGEVING OVER HET KOMENDE ‘PROCES VAN HET VOLK’ TEGEN MEESTER-BEDRIEGER (OP UW KOSTEN) MARCEL GELAUFF OP GEENSTIJL * MICHA HEEFT NOG STEEDS 10 MAANDEN ONVOORWAARDELIJK AAN DE BROEK WEGENS ‘BELEDIGING’ VAN MR. PROPAGANDA * INITIATIEFNEMER VAN HET ‘PROCES VAN HET VOLK’ IS ARNOLD KARSKENS * STUUR HEM INFORMATIE OVER DE MISDADIGE ROL VAN GELAUFF IN HET DEMMINK-DOSSIER EN IN HET SAMEN MET JUSTITIE SLOPEN VAN MICHA NAAR [email protected]

4 Replies to “MARCEL ‘GEEN BANDEN MET PEDONETWERKEN’ GELAUFF VALT IN ZIJN EIGEN LEUGEN-ZWAARD: ER KOMT EEN GIGA-RECHTZAAK TEGEN HEM EN DE NOS!”

 1. Ik krijg telkens de melding op ROL, dat de inlog pagina een onveilige verbinding is. Maar als ik https probeer, dan kan ik helemaal niet meer inloggen.

  Al meer dan 10 jaar, mijd ik alle NOS journaals, haal mijn informatie van internet. Reden daar voor is, het onderwerp van deze rechtszaak door Arnold Karstens. NOS Journaals zijn meestal agressieve propaganda tegen het volk, waarbij geheim wordt gehouden wat belangrijk is. Daar voor in de plaats, komen er sprookjes die gelieerd zijn aan een agenda.

  Het is niet alleen de journaals.
  De manipulatie en respectloze geheimhouding ziet men in de meeste programma’s op de Nederlandse TV. Toen ik nog TV keek, zag ik zelfs een snuff film, waar de bloederige scenes waren weggeknipt. De angstige ogen van mensen die juist een marteling zagen, is een populaire scene op de Nederlandse TV, maar de TV kijker weet niet dat het echt is wat hij ziet, geen theater.

  Toen roomse antichrist Johannes Paulus 2 om kwam, besteedde het NOS journaal een week lang dagelijks de helft van het journaal aan die begrafenis show. Men kan dat vervelend vinden, maar er zit veel meer achter, want Katholicisme en hun propaganda is in ons land 200 jaar verboden geweest.

  De medewerkers van de NOS, vooral de journaals inderdaad, verdienen fikse boetes voor hun propaganda. Ik overwoog heer Karstens wat meldingen te doen, maar bedacht me, dat hij waarschijnlijk niets begrijpt van de achtergronden van de propaganda op het NOS journaal, omdat het onderwijs in Nederland nog erger propaganda maakt dan Nationale radio en TV.

  Kijk, die valse journaals met nepnieuws, dat is het materiaal waar historici hun verhalen op baseren. Als men de werkelijke achtergronden van oorlogen volledig vervalst, zoals het onderwijs in Nederland dat pleegt te doen, dan begrijpen journalisten ook niet waar ze mee bezig zijn.

  Ik volg veel Amerikaanse media, maar vond nog geen enkele Amerikaan, die de waarheid kent over hun oorlog in Vietnam. Hoewel die uitstekend gedocumenteerd is.
  http://www.reformation.org/vietnam.html

 2. ARNOLD KARSKENS “”kritisch”” ?? dat is inmiddels verleden tijd, maar ja het komt Kat natuurlijk mooi uit ……………..

  Overigens vraag ik mij af of Karskens heer Kat zo graag een dienst bewijst ….

  aaaahaa de man wordt afgemaakt op geen stijl, dat was niet anders dan de tijd dat Katje in de spothlights werdt gezet …….en Kat naar het gesticht werd verwezen.

  Mocht het zo zijn dat men een mail stuurt naar Karskens, doet men er verstandig aan om geen micha kat in de mail te verwerken …….

Geef een antwoord