MARCEL GELAUFF, JE BENT EEN SMERIGE, CRIMINELE EN INTENS CORRUPTE BEDRIEGER EN NEWSFAKER EN JE GAAT DOWN!

DE DAG DAT -ZOALS Q ZEGT- MARCEL GELAUFF ‘NIET MEER VEILIG OVER STRAAT KAN LOPEN’ KOMT SNEL NADERBIJ * HIJ HEEFT HET NEDERLANDSE VOLK OP DIENS EIGEN KOSTEN JAAR IN JAAR UIT LOPEN BELIEGEN EN BESCHIMPEN OM CRIMINELEN EN PEDOFIELEN TE BESCHERMEN * DAARNAAST SPANDE HIJ SAMEN MET DE JUSTITIE-PEDO’S OM MICHA UIT TE SCHAKELEN OMDAT HIJ DE WAARHEID WEL BRACHT * OOK LIET HIJ ‘GEVAARLIJKE’ JOURNALISTEN UIT ZIJN EIGEN ORGANISATIE VERMOORDEN

Eén reactie op “MARCEL GELAUFF, JE BENT EEN SMERIGE, CRIMINELE EN INTENS CORRUPTE BEDRIEGER EN NEWSFAKER EN JE GAAT DOWN!”

  1. Je plaatje raakt behoorlijk grijs gedraaid, Kat. Al jaren zijn de dagen geteld van iedereen die regelamtig in het nieuws komt. Er heeft ook vrijwel niemand meer boehoefte om op je flut-artikeltjes te reageren. Krijg je hier nog wel volgers mee? Maakt er nog weleens iemand een grijpstuiver naar je over?

    Ik bedenk me wel eens hoe jouw situatie nou eigenlijk zou moeten aflopen. Heb jij in het verleden al een redelijk pensioen opgebouwd, want dat doe je al jaren niet meer. Ook AOW krijg jij nog maar ongeveer de helft, vanwege je verblijf in het buitenland. En alleen in jouw fantasie ga jij de komende 9 jaar nog helemaal binnenlopen. De ondersteuning door je ouwe moedertje houdt ook een keertje op als het mens hevig teleurgesteld naar het hiernamaals verhuist, en dan kan je wellicht nog even teren op een klein erfenisje, maar dan is het toch echt finito. En dan? Terug naar Nederland en je gevanenisstraf uitzitten? En dan? Niemand kent je meer, niemand is meer bereid om je iets te geven, en niemand die jou ene moer kan schelen. En dan? Leger des Heils als je tegen de 70 loopt, tussen de junks en andere GGZ-patiënten en waar ’s nachts je schoenen worden gejat? Of ga je langs bij je oude vrienden om daar te bivakkeren? Bij Rogier Hop in z’n begeleid wonen-kamertje, of met Nico Ham onder de trap van de Stopera, overdag opwarmen in de bibliotheek?

    Jezus, ik zou mezelf geen begin van een voorstelling kunnen maken hoe ik me zou voelen in zo’n uitzichtloze situatie. Ik kan ook al tijden niet meer glimlachen bij jouw hysterische filmpjes en artikeltje hier op de site. Ik krijg het er de laatste tijd eigenlijk zelfs alleen maar benauwd van.

Geef een antwoord