MARK RUTTE IS BEST FRIENDS MET PEDO-CRIMINEEL EN MISBRUIK-WITWASSER JAN WOLTER WABEKE

IN EEN NORMAAL LAND ZOU DE OPPOSITIE HIER DIRECT OP SPRINGEN, MAAR IN NEDERLAND IS HET SINDS DE GEHEIME ‘DONNER OEKAZE’ UIT 2003 (‘NOG GEEN SPOOR VAN ROOK, LAAT STAAN DAT ER SPRAKE IS VAN VUUR’) VERBODEN VOOR KAMERLEDEN VRAGEN TE STELLEN DIE HET NETWERK VAN ELITE-PEDOFIELEN IN GEVAAR KUNNEN BRENGEN

2 Replies to “MARK RUTTE IS BEST FRIENDS MET PEDO-CRIMINEEL EN MISBRUIK-WITWASSER JAN WOLTER WABEKE”

  1. Er is geen politieke oppositie in ons land omdat er sprake is van kartel-vorming binnen de Nederlandse politiek. Iedereen kan dit weten en zeker diegenen van de oppositie-partijen die spreekbevoegdheid hebben maar die verzwijgen dit zorgvuldig uit welbegrepen eigenbelang. Geld en mooie baantjes.

  2. “Met modder gooien?” “Geen spoor van rook laat staan vuur?”

    Wenu: het was nota bene Demmink zèlf die tijdens een hoorzitting heeft toegegeven “wel eens sexueel contact met jongens te hebben gehad en daarbij niet altijd naar hun leeftijd vroeg”. Wat juridisch wel handig geformuleerd is. Die Donner is trouwens meer dan eens kabinetsformateur geweest en is dus vaker verantwoordelijk geweest voor het feit dat met de door hem geselecteerde kabinetsleden een dictatoriale bezettingsmacht van criminele bankiers is gevormd. Dat maakt Donner zo mogelijk tot een nog veel gevaarlijker individu dan Demmink.

Geef een antwoord