MARK RUTTE ZOALS U HEM EIGENLIJK ZOU MOETEN ZIEN BIJ MARCEL GELAUFF

WALGING EN WOEDE, DAT IS NOG HET ENIGE DAT MARK RUTTE WEET LOS TE MAKEN BIJ HET NEDERLANDSE VOLK -DE PEDOFIELEN EN PLUNDER-ELITE UITGEZONDERD

HUIVERINGWEKKENDE SCENES VANOCHTEND IN ROERMOND * RUTTE KAN HIERMEE VOOR ZIJN EIGEN VEILIGHEID NIET DOORGAAN

3 Replies to “MARK RUTTE ZOALS U HEM EIGENLIJK ZOU MOETEN ZIEN BIJ MARCEL GELAUFF”

  1. Maak jezelf daar in het afgelegen Ierland nou niet wijs dat je iemand kan overhalen om die lutser van een Rogier Hop als model te stellen voor ‘Het Nederlandse Volk’!

    Dat hij in de aanloop naar de statenverkiezingen achter de Minister President aanhobbelt om hem irrelvante vragen toe te lispelen in de trant van ‘Wat deed u bij de Bilderberconferentie’ zou voor iemand die toch nog wel over enige goed functionerende hersencellen beschikt voldoende aanwijzing moeten zijn?

    Ik begrijp dat jij niet al te ruim in je aanhangers zit, maar als het al zover gekomen is dat je jouw steun moet baseren op individuen met beperkte verstandelijke vermogens zoals die van Hop, dan moet zelfs een rasoptimist als jij zich toch langzamerhand wel gaan realiseren dat je spelletje uitgespeeld begint te raken?

    Heb jij eigenlijk ook een plan B? Wat ga jij nou precies doen als zelfs de laatste paar sukkels die jou blijkbaar nog wat geld toestoppen dood gaan, blut raken, of niet meer geïnteresseerd, en je laatste inkomstenbronnen totaal opdrogen? Stap je dan met een panty over je hoofd de juwelierszaak binnen?

  2. Onaangename of niet doelmatige vragen, daar antwoorden psychopaten gewoon niet op.

    Een democratische inslag: ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’.

Geef een antwoord