web analytics

MEDEDELING VOOR DE LEZERS VAN DEZE SITE: MICHA HEEFT BESLOTEN ZELFMOORD TE GAAN PLEGEN

LEES OOK OVER DE RECENTE GOLF ‘ZELFMOORDEN’ OP NIBURU.CO EN BEKIJK VOORAL OOK DEZE VIDEO * MICHA WENST IEDEREEN VEEL GELUK EN VOORSPOED

6 reacties op to MEDEDELING VOOR DE LEZERS VAN DEZE SITE: MICHA HEEFT BESLOTEN ZELFMOORD TE GAAN PLEGEN

 • Terrie BeII  zegt:

  Een tip Micha; snij met dat mes aan de zijkant van je nek en niet recht op je keel, waar je hier in het filmpje dat mes houdt. Je raakt dan namelijk geen vitale onderdelen en wordt het eigenlijk alleen maar een bloederige massa, en je kan niet meer praten.

  Voor een goede effectiviteit moet je, liefst beide, halsslagaders doorklieven. Misschien raak je dan al bewusteloos na de eerste, maar dat heeft dan ook al het gewenste effect.
  Evengoed wordt het dan een bloederige massa, maar dat dweilt de werkster van je hostel dan wel op.

  Je kan trouwens ook beter een mes met een platter lemmet nemen dan dit koksmes, bij voorkeur een goed geslepen sashimi mes of zo, dat heeft minder weerstand als het dieper komt en snijdt daardoor wat effectiever. Want uiteraard moet het bij jou ook nog door een aanzienlijk randje spek. En het hoeft uiteindelijk ook niet teveel pijn te doen, toch?

 • borrepoes  zegt:

  Wat ben jij een vuile, vieze en gore hufter.

  Niemand, maar dan ook echt niemand zou je missen trouwens. Hooguit als vermaledijd smerige kiespijn. Walgelijk stuk vreten!

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  De Prins Bernhard BV zelfmoord preventie lijn (behalve voor het gemeene volck ook ook voor everzwijnen en impala’s….en eerder voor zwarte neushoorns, inmiddels helaas uitgestorven):

  Succes gegarandeerd, slecht 9,99 Euro per minuut voor de Rothschild Bank International.

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Overigens drijven psychopaten normale mensen heel vaak tot zelfmoord, onontdekt gaslighting en brainfuckend touwtjestrekkend VERHOLEN op de achtergrond.

  In feite is “zelfmoord” dus vaak onontdekte en lastig volgens de huidige juridische insteek (zelfs indien niet psychopathisch het schaakbord doodgemoedereerd wordt omgedraaid….als mat voor de psychopaat of psychopathocratie dreigt) te bewijzen psychopathische (gruwel)moord.

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  https://youtu.be/FgcGOWaTPdU

 • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

  Het schijnt dat Rutte een fetisj voor met name niet westerse allochtone bloggers heeft ontwikkeld! En nu dat allemaal via o.a. Wilders begint uit te lekken zullen wij binnenkort heus wel een collega hangjood van je op het karmaconto te zien kunnen krijgen Kat..; BRON

Reageer