MICHA: ‘AL MIJN ELLENDE EN ALLLE TERREUR TEGEN MIJ VAN DE AFGELOPEN 6 JAAR IS DE SCHULD VAN DE RUSSEN!’

HOE KON MICHA ZO DOM ZIJN JORIS DEMMINK TE BESCHULDIGEN EN DE ZWARTE MAFIA? HIJ ZIET NU IS DAT ALLES IS TERUG TE VOEREN OP RUSLAND EN OP POETIN. VANAF NU DUS GEEN DEMMINK-SQUADS MEER, MAAR POETIN-SQUADS!

2 Replies to “MICHA: ‘AL MIJN ELLENDE EN ALLLE TERREUR TEGEN MIJ VAN DE AFGELOPEN 6 JAAR IS DE SCHULD VAN DE RUSSEN!’”

  1. In Rusland zitten ongeveer net zoveel psychopaten aan de stuurknuppel als overal ter wereld, waar…… niet gericht op psychopathie getest wordt en de proactieve, zich (hun rabiate krankzinnigheid extreem verraderlijk!) verhullende ‘dead inside pure evil’ leugenaars en moordenaars niet -en dan (eveneens) proactief- worden uitgenomen.

    Het is echt steeds ca. 98% ‘gullible fools’, welke 98% zich (inclusief meelopers) compleet om de tuin laat leiden door ca. 2% echt kritiek in het instinctief substraat (= ten diepste) beschadigde WARE ijskoude, vreeslose, schaamteloze, berouwloze, empathieloze etc. etc. zeer ‘überlegen’ en energiek rondbersende en “bij alle rottenis” opduikende krankzinnigen.

    “Iwan de Verschrikkelijke” en “Stalin” waren per slot van rekening ook “Russen”, maar dat opvallende (!) type “grove” (schort aan tegen de bloedspatten en hakken maar….) psychopaat, wordt qua pure ijskoude boosaardigheid nog voorbij gestreefd door de zich prettig op je inspelend als sympathieke lolbroek of -kluns voordoende exemplaren als Churchill, Zur Lippe Biesterfeld, Heath, McNamara, Dulles, Savile, Clinton, Cheney, Albright etc. etc.

  2. Moet je geen Sint Patrick’s Day vieren? Jonas J en Jeroen de Mink weigeren een biertje met mij te drinken op mijn afscheid van het oeverloze gezeik op je vk-kanaal…En dat denkt dat ze echte mannen zijn!

Geef een antwoord