MICHA BELT MET DE TELEGRAAF NU HUN SITE OPNIEUW ‘FORBIDDEN’ IS

HELAAS KRIJG IK DE ANDERE KANT VAN DE LIJN NIET MEER OPGENOMEN [iemand een oplossing? Ik zie op hulpsites dat dit vaker voorkomt bij Skyperecorders] MAAR DAT MAAKT NIET UIT WAT HET VERLOOP VAN HET GESPREK IS DUIDELIJK GENOEG [begint na 40 sec] * DE MSM GAAN NU NIET ALLEEN OVER TOT LIST EN LEUGEN EN HET ORGANISEREN VAN FALSE FLAGS, MAAR MAKEN NU OOK HUN EIGEN PRODUKTEN ONTOEGANKELIJK UIT ‘ZELFBESCHERMING’! * KUN JE JE EEN BAKKER VOORSTELLEN DIE ZIJN EIGEN WINKEL BARRICADEERT UIT ANGST DAT ZIJN KLANTEN ONTDEKKEN DAT ZIJN BROOD VERGIFTIGD IS? DAT IS NU DE TELEGRAAF! 06 Aug 2018 13:16 Outgoing

2 Replies to “MICHA BELT MET DE TELEGRAAF NU HUN SITE OPNIEUW ‘FORBIDDEN’ IS”

  1. Als u aandacht wil, kunt u ook gewoon op het knopje drukken. De zuster komt dan zo bij u. Of anders kunt u eens bellen met korrelatie oid. Die zijn daarvoor.

  2. KUN JE JE EEN BAKKER VOORSTELLEN DIE ZIJN EIGEN WINKEL BARRICADEERT UIT ANGST DAT ZIJN KLANTEN ONTDEKKEN DAT ZIJN BROOD VERGIFTIGD IS?
    Nee sukkel, de juiste vergelijking is: “Kun je je een bakker voorstellen die de toegang tot zijn winkel weigert aan een verward persoon die zonder enige aanleiding maar blijft roepen dat de bakker zijn brood vergiftigd?”

    En ja, dat kan ik me héél goed voorstellen.

Geef een antwoord