MICHA CLAIM-UPDATE: ADVOCAAT DES KONINGS GEDWONGEN LIJST TE OVERLEGGEN VAN DOOR ZIJN KANTOOR BETAALDE RECHTERS

ALS CROISET VAN UCHELEN DEZE LIJST NIET VRIJWILLIG OVERLEGT DAN ZAL THIJS STAPEL DE RAADSHEREN VRAGEN HEM DAARTOE TE DWINGEN * DOEN ZE DAT NIET, DAN ZAL HET HOF WORDEN GEWRAAKT * ZIJN DE RECHTERS DIE MOETEN OORDELEN OVER DE CORRUPTE RECHTER OMGEKOCHT DOOR DE ADVOCAAT VAN DE CORRUPTE RECHTER EN MINISTER GRAPPERHAUS? * DIT IS JOHN GRISHAM 4.0 IN DE LAGE LANDEN

[wp_ad_camp_1]

Thijs Stapel
To: [email protected]
Cc: [email protected]
Nov 7 at 9:43 AM

Geachte confrère,

In de aanloop naar de zitting van vanmiddag wees cliënt mij op het onderstaande artikel van 6 augustus 2013 over “bijklussende” rechters. In dat artikel zegt u dat ook uw kantoor op vergelijkbare manier rechters betaalt, maar u noemt de namen van de rechters daar niet.

Cliënt maakt zich ernstige zorgen over de vraag of er in de kamer van het hof die vanmiddag de zaak behandelt eventueel rechters zitten die ook door uw kantoor zijn betaald. Mocht dat het geval zijn, dan heeft cliënt ernstige twijfels bij hun onafhankelijkheid. Van cliënt begreep ik dat u over een lijst zou beschikken met de namen van de rechters die door uw kantoor zijn betaald voor bepaalde werkzaamheden. Kunt u mij die lijst nog vóór de zitting verstrekken, zodat cliënt kan nagaan of daar rechters op staan die vanmiddag zitting hebben?

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

Geef een antwoord