4 Replies to “MICHA DAALT DIEPER EN DIEPER AF IN HET RABBIT HOLE VAN DE NL-PEDO-STAAT: DE ZILVEREN SATANISCHE PEDO-CAMERA 2018”

 1. Dat de journalisten van de mainstream media wel eens liegen weten we allemaal. Maar wat nog veel erger is: ZE DOEN HUN WERK NIET EENS.

  Zo krijgen we wèl te horen dat “de luie en belastingontduikende Grieken” geholpen moeten worden met vele miljarden aan bijeengeharkt belastinggeld. Wat we echter niet te horen krijgen is dat met deze “hulp aan de Grieken” steeds de (hoge!) rentes op de Griekse staatsleningen zijn betaald waardoor al die bijeengeharkte miljarden rechtstreeks in de zakken van de institutionele beleggers (dat zijn bankiers) terecht zijn gekomen.

  En dit is dan nog maar één van de vele achterbakse manieren waarop minister-president Mark Rutte het Nederlandse volk uitplundert met vele miljarden omdat hij nu eenmaal in kont van Lord Rothschild woont, een domicilie waar de heer Rutte zèlf en in alle vrijheid voor gekozen heeft. Dank zij de mainstream gaten-journalistiek kan Mark Rutte vast rekenen op de onwetendheid van het Nederlandse volk.

  “Wie weinig weet zal veel moeten geloven”.

 2. De in 1940 (kakkend op de Grondwet) afgedankte Oranjes, zijn na de uitlevering van Nederland aan Hitler c.s. in 1945 op het pluche teruggekeerd, door zich *zonder verhoging van de polsslag* op aantoonbaar misdadige en (wederom) tegen de vooroorlogse staat gerichte wijze medeplichtig te maken aan het gewelddadigste, grootste en smerigste (US/GB) oorlogsmisdrijf uit de geschiedenis der mensheid tot op heden (hier zien we ook “alsof het allemaal wel meevalt” ogende trucagefoto’s van een geheel andere locatie….’gullible fools’ gaan toch niets na….):

  https://www.independent.co.uk/news/world/world-history/dresden-bombing-70-years-on-a-survivor-recalls-the-horror-he-witnessed-in-the-german-city-10042770.html

 3. Hoe kan iemand die zich er niet eens bevind nu afdalen in Nederland? Ja, met Google kan veel maar u zult toch ook veldwerk moeten doen. Of bent u het kanaal over gezwommen?

  Off topic: Laat u op twitter toch niet zo op de kast jagen. Dat Pedotrol-account is er alleen maar om u te pesten. Niet om u serieus te achtervolgen. En omdat u voor hen de juiste reactie vertoond, die kennelijk leuk gevonden word, gaat men door.
  Mijn tip: Negeren. En als u zekerheid wilt hebben, onderzoek het dan grondig.

Geef een antwoord