MICHA EIST PARLEMENTAIRE ENQUETE OF ONDERZOEK NAAR DEMMINK SQUADS

HET PATROON VAN ‘VERDACHTE STERFGEVALLEN’ ONDER JOURNALISTEN IS TE STERK EN TE ALARMEREND OM NU NOG LANGER TE NEGEREN * TOTAAL GEBREK AAN OPENHEID EN ONDERZOEK WERPT NOG MEER OLIE OP HET VUUR * INZAKE THEO VAN GOGH EN PIM FORTYUN STAAT DE BETROKKENHEID VAN DE STAAT AL MIN OF MEER VAST * BENADER RONALD VAN RAAK VAN DE SP ([email protected]) MET HET VERZOEK DIT OP DE AGENDA TE PLAATSEN * OF WORDT DE MAN ACHTER HET HUIS VOOR KLOKKENLUIDERS BINNENKORT DE MAN ACHTER HET KERKHOF VOOR KLOKKENLUIDERS?

[wp_ad_camp_1]

We gaan hiervan een speerpunt maken op deze site want we weten dat we beet hebben: Nederlandse regeringen werken met moordcommando’s. We zijn erg benieuwd hoe de SP en Roland van Raak dit gaan oppakken. Stay tuned!

4 Replies to “MICHA EIST PARLEMENTAIRE ENQUETE OF ONDERZOEK NAAR DEMMINK SQUADS”

  1. Het moet Micha stiekem toch wel pijn doen dat er nog steeds geen aanslag op hem is gepleegd, dat zou zijn geloofwaardigheid immers een flinke boost geven. Maar hij zit natuurlijk ook zo ver van enige ongemakkelijke waarheid af dat Kat’s enige dreiging de goot is. Misschien moet je lekker ergens een Noord-Koreaanse ambassade in vluchten, nepvrijheidsstrijder.

  2. BENADER RONALD VAN RAAK VAN DE SP ([email protected]) MET HET VERZOEK DIT OP DE AGENDA TE PLAATSEN
    ————————
    Benader Pipo de Clown met het verzoek om de psychopathische ‘deep state’ de kop in te drukken……

    Een goed advies mensen: DOEN!

  3. Je geloofwaardigheid zo je die al had is met dit herkauwde rolprentje inderdaad weer eens voor de zoveelste maal door jezelf het roddelcircuit der complotriool ingetrokken hoor Kat! Want waarom een paar artikeltjes geleden nog van (*DE COMPLETE ‘HULPVERLENINGS-INDUSTRIE’ VAN DE LINKSE GUTMENSCH BRIJKT EEN CRIMINELE ZWENDEL*) opportunistische linksch~pedofilie spreken, terwijl je je hier tegelijkertijd alweder schizofreen verlaat op het aanspreken der centrale links überpimphoofdkantoor van datzelfde Nederlandse uitvretende dan wel hoerlitiek verlakkende establishment?!

Geef een antwoord