MICHA KAN NU ZELFS ZIJN STAPELBED IN HET HOSTEL BIJNA NIET MEER BETALEN

DRINGEND BEROEP OP DE DUIZENDEN LEZERS VAN DEZE SITE -WE ZITTEN WEER ENORM IN DE LIFT!- OM EEN KLEINE BIJDRAGE TE STORTEN FOR YOUR FREEDOM TRUTH AND HAPPINESS * DENK AAN DE TONNEN DIE KLOMP JAARLIJKS OPSTRIJKT VOOR ZIJN COLLABORATIE MET KINDERVERKRACHTERS EN AAN ALLE PEPERDURE SPORTWAGENS DIE HIJ RIJDT * ELK TIENTJE TELT VOOR MICHA * WE TWIJFELEN NIET AAN DE UITEINDELIJKE OVERWINNING NELSON MANDELA-STYLE DIE ZICH OOK OPWERKTE UIT ZIJN STINKENDE CEL OP ROBBENEILAND TOT GERESPECTEERDE WERELDLEIDER * HETZELFDE KUNSTJE ZAL MICHA UITHALEN ALS JULLIE HEM DOOR DEZE MOEILIJKE FASE HELPEN! * VOOR WIE HET REKENINGNUMMER NIET HEEFT: VRAAG HET OP VIA [email protected]

4 Replies to “MICHA KAN NU ZELFS ZIJN STAPELBED IN HET HOSTEL BIJNA NIET MEER BETALEN”

 1. Nu nog zijn eigen broek ophouden!
  ————————
  Dat weet (onervaren in het dienen van de waarheid) Chris niet, maar als je in een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV geboren bent en die tegen je hebt of krijgt, dan wordt dat “eigen broek ophouden” door “de onzichtbare hand” proactief agressief (!) onmogelijk gemaakt.

  Prins Bernhard probeerde ook altijd (zwaar overdreven of nep verongelijkt) zijn eigen zakken te vullen, m.m.v. trawanten-ministers e.d., terwijl hij tegelijkertijd anderen, die zich wél met recht en aantoonbaar soms tot en met ondraaglijk zwaar verongelijkt voelden (en daarbij geen zwaar bovenmodaal jaarinkomen van meerdere tonnen in de schoot kregen geworpen), met misbruik van staatsmacht probeerde te vertrappen als een kakkerlak.

  Zoals de 100% empathieloze narcisten die psychopaten nu eenmaal zijn, conform hun ANTI-sociale ‘alien mindset’…..PLEGEN TE DOEN.

 2. Is er echt geen hotel of bar die nog wat zwart werk voor u heeft? Het is misschien te laag voor iemand van uw stand, maar nood breekt wet of wet breekt nood vrees ik.

  Grappig overigens dat u Mandela (wederom) aanhaalt. Mandela was en bleef volgens mij een heer, dat kun je lezen in de brieven die gepubliceerd zijn. Dat kan u van u helaas niet worden gesteld.

  Heeft ook wel eens gehoord van Don Quichotte?

Geef een antwoord