MICHA KAT TEGEN CHRIS KLOMP: EEN EERLIJKE STRIJD. HET IS NU AAN HET VOLK VAN NEDERLAND

BREAKING: CENSUUR-OFFENSIEF VAN CHRIS KOMP PRECIES SYNCHROON MET WERELDWIJD OFFENSIEF VAN GOOGLE EN YOUTUBE TEGEN DE WAARHEID * OPNIEUW EEN BEVESTIG VAN DE SPECIAL STATUS VAN KLOMP ALS DEEP STATE PEDO-OPERATIVE

NU IS DE SLAG BIJ STALINGRAD IN DE JOURNALISTIEK IN VOLLE HEVIGHEID LOSGEBROKEN! WAT WIL NEDERLAND? DE LEUGEN OF DE WAARHEID? HET LICHT OF DE DUISTERNIS?

[wp_ad_camp_1]

3 Replies to “MICHA KAT TEGEN CHRIS KLOMP: EEN EERLIJKE STRIJD. HET IS NU AAN HET VOLK VAN NEDERLAND”

  1. Nederland wil achter Prins Bernhard aan de hel in……naar mijn op diepgaand onderzoek gebaseerde inschatting dan.

    Alleen als het dan echt gebeurt, dan willen ze het niet meer, de dappere meelopers.

  2. Het lukt me de laatste ook niet meer de zwetsfilmpjes van Micha op deze site geopend te krijgen. Chris klomp is dus effectief bezig en dat is een goede zaak.

  3. Ik voel geenszins de behoefte om hier bij Kat de NSB-er uit te gaan zitten tikken Myra, dat laten we wel aan andere mensachtigen over die dat veel beter schijnen te ‘moeten’ waarderen. De uitdrukking die grammaticaal dan ook in het Nederlandsch gebezigd wordt om über-jaloers te kunnen weergeven, is dus STINKjaloers en niet zoals jij op het jewtube draadje van Kat debiteert met spuugafgunstig?! (kom er gerust nog maar eens overheen voor wie dat wenst…);

    “Het is toch knap hoe hij spuugjaloers uit alle macht probeert iemand te vinden die iets lelijks over Baybasin wil zeggen. De afkeer die mensen hebben tegen Kat heeft niets met Baybasin te maken. Zonder Baybasin had Kat niet meer fans. Zo een uitzending maakt weer een hoop duidelijk. Volgende week komt iemand vertellen dat Baybasin een reptiel is. Be there!”

Geef een antwoord