MICHA OVER DE FACEBOOK-LIVESTREAM MET ROGIER HOP: ‘ZE ZIJN RADELOOS! WE WINNEN OP ALLE FRONTEN!’

5 Replies to “MICHA OVER DE FACEBOOK-LIVESTREAM MET ROGIER HOP: ‘ZE ZIJN RADELOOS! WE WINNEN OP ALLE FRONTEN!’”

 1. *‘ZE ZIJN RADELOOS! WE WINNEN OP ALLE FRONTEN!’*

  Onder het mom van ‘oefeningen’ voor politionele acties tegen geslepen ISIS pietermannetjes waar dan ook in ‘verweggistan’, lopen de binnenlands geconditioneerde zombies patriottisch gedebiliseerd langs de kant toe te kijken hoe hun crimineel bewapende geweldsmonopolisten zich op een staat van beleg aan het opfokken zijn?! & het verneukeratieve daaraan is dus ook nog eens dat ze het altijd maar lekker blijven vinden..: BRON

 2. Bij Kat is het heel simpel: als hij het gevoel heeft dat hij alles aan het verliezen is, dan schreeuwt hij heel hard dat hij aan het winnen is. De waarheid is weer anders: hij heeft alles al verloren. Geen geld, geen verzekeringen, opgelegde celstraffen en een oplopende schuldenlast.

 3. HI-LA-RISCH!!!!

  Het zijn ook zulke enorme winnaars met z’n drieën: Rogier Hop, Bart van Well, en Micha Kat. Vanuit de begeleid wonen bezemkast, het dolhuis, en een Iers schimmelpension vormen zij de harde kern van de PP-weerstandsbrigade waardoor de hele elite komt te rillen van angst.

  Het is doodzonde dat het prijsvechters instap abonnementje van Rogier’s internet dat ook nog eens gedeeld moet worden met alle andere mensenschuwe autisten in de stapelkotten om hem heen zo’n beroerde verbinding oplevert dat er met geen mogelijkheid ook nog eens een verbinding valt te maken met de twee andere musketiers, want wat een fantastisch tafereel zou dat hebben opgeleverd. Ik had het bier, de kipkluifjes en de gehaktballetjes erbij voor de zondagmiddag al in huis gehaald. Wat moet ik nu met die tijd?

  Ik zou willen pleiten voor een crowdfund actie voor meer bandbreedte voor Hop. Misschien kan Micha als eerste een klein deel van zijn ruime toelage aan donaties hiervoor afstaan? Je bent tenslotte een winnaar op alle fronten, of je bent dat niet. Toch?

Geef een antwoord