MICHA OVER DE ONTRUIMING VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM

AANVULLING: MICHA VERGAT IN HET FILMPJE NOG TE ZEGGEN DAT SCHUILING OOK NOG EENS EEN LOPENDE BODEMPROCEDURE DOORKRUIST HETGEEN ZIJN SATANISCHE MACHTSMISBRUIK NOG WEER GROTER MAAKT * SCHUILING HEEFT ZONDER ENIGE TWIJFEL ONRECHTMATIG GEHANDELD MAAR WELKE RECHTERS GAAN HEM VEROORDELEN?

DEEP STATE: WELKE ‘ONDERLIGGENDE BELANGEN’ VERKLAREN HET EXCESSIEVE GEWELD TEGEN SCHOLTE? BRONNEN: ‘SCHUILING WORDT GECHANTEERD MET ZIJN PEDOFILIE’

3 Replies to “MICHA OVER DE ONTRUIMING VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM”

 1. Veel (overigens geniale….) ‘gullible fools’ hebben nog nooit gehoord van het psychische (verbale) equivalent van gruwelmoord of proactieve (!) agressie……laat staan dat zij dit (als anti-sociaal en onaanvaardbaar) opmerken.

  Zoiets als Cees Fasseur tegen (hierdoor totaal ontregelde/ontdane/getraumatiseerde) Nanda van der Zee.

  Ik kon er niet van slapen zei ze, maar dat is maar het begin van de proactieve onverhoedse walgelijke “messteek” in de rug.

 2. “HET EXCESSIEVE GEWELD TEGEN SCHOLTE”???

  Wanneer was dat dan? Foto’s? Video? Bron? Op de video’s ziet Rob er nog fris als een hoentje en in goede gezondheid uit…..
  En voor zover ik weet is Micha niet bij de ontruiming aanwezig geweest…..

 3. Het (onacceptabel) vervelende van psychopaten/psychopathie is (verder dan deze aberratie der aberraties ZELVE): GEEN, ik herhaal GEEN (!), MOTIEF nodig voor ‘outlandish’ proactieve (!) agressie, met name tegen degenen bij wie de (dead inside) ‘alien mindset’ in bijzondere mate de ‘spark of life’ vermoedt.

  Die moet GEDOOFD worden……’You can’t argue or bargain with psychopaths’.

  Geweld helpt niet tegen de (gestoord vreesloze en onverantwoordelijke/ongeïnteresseerde e.d.) ‘alien mindset’, zoals de Russen nu ook merken:

  Met geweld tegen psychopaten moet je ‘all the way’ gaan en de USA en GB en Frankrijk finaal uitvlakken, wat ze inderdaad kunnen doen.

  Een normaal mens is daar uiteraard huiverig voor (religieus of niet), maar psychopaten interesseert die enorme dreiging totaal niet.
  ‘Dead inside’ kun je immer niet doden.
  Ze “gokken” er (‘kickzoekend of sorts’) op, dat het zo’n vaart niet zal lopen en gaan ijskoud door met het VOLMAAKT krankzinnige ongerief waarmee ze ‘WITHOUT inhibitions’ bezig zijn en alles en iedereen terroriseren……onstuitbaar op weg naar absolute (perverse, ledige) macht en controle…….als we niet TESTEN EN UITNEMEN.

  HET IS DE HOOGSTE TIJD!!!

Geef een reactie