MICHA OVER HET BESLISSENDE MOMENT VOOR ROBERT JENSEN

TOT NU TOE HEEFT JENSEN PRECIES HETZELFDE GEDAAN IN DE MEDIA ALS WILLEM ENGEL DEED MET HET VERZET: DOOR DE MENSEN ACHTER VALSE PROFETEN TE LATEN AANLOPEN HOUDEN ZE HEN WEG BIJ HET ECHTE VERZET EN HIERMEE SCHAKELEN ZE ELKE BEDREIGING VOOR DE DEEP STATE UIT * ZE HANDELEN DUS VOLLEDIG IN HET BELANG VAN DE DEEP STATE

2 Replies to “MICHA OVER HET BESLISSENDE MOMENT VOOR ROBERT JENSEN”

 1. Micha: jij doet jouw ding en Jensen doet het zijne. Mijn vrouw en ik hebben veel meer vertrouwen in Robert Jensen dan in jou. Want als ik van Jensen een T-shirt koop krijg ik dat ook echt. Ik heb bij jou ook wel eens een T-shirt besteld en dan krijg je helemaal niets en het geld is weg. Zelfs geen excuus.

  Daarom steunen wij Jensen nu ook financieel en doen niet al te kinderachtig. Geen moment spijt van gehad. En steeds maar weer dat baby’s aan stukken snijden….Micha leg eens een lap babyvlees op tafel met de naam van de slager erbij. Dan ben je een echte vent.

  1. Nee maar, Johan!
   Begint die enorme plaat voor je kop een beetje op te lossen? Zijn er dan toch nog net voldoende werkende hersencellen tussen jouw oren aanwezig om te kunnen vermoeden dat de baby-eterij en alle verdere onzin waar Kat zich al bijna 2 decennia mee bezig houdt totaal ridicule verzinsels zijn uit het compleet verrotte brein van deze volkomen nitwit?
   Jensen is trouwens een even grote sukkel, maar dan met wat meer presentatie kwaliteiten waardoor hij van T-shirtjes verkopen kan leven. Veel plezier met hem!

Geef een antwoord