MICHA OVER HET HUWELIJK TUSSEN PLOTTERS EN POTTERS: LEES DEEL 16 VAN ZIJN SERIE OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM

EXTRA: DE STRIJD TUSSEN THOM ‘DEEPSTATE’ DE GRAAF EN JEROEN DIJSSELBLOEM GAAT NIET TUSSEN D66 EN DE PVDA ZOALS DE COLLABORERENDE MSM ONS WIL LATEN GELOVEN, MAAR TUSSEN DE PEDO-MAFIA EN HET VERZET * SHOCKING: DE INTENS CORRUPTE JAN ‘MARTELPRIMEUR’ HOEDEMAN BLIJKT NU OPEENS VOOR HET AD TE WERKEN!

Ik zou nu, anno 2018, een boek kunnen schrijven met als titel Ik Was Getrouwd met een Complotdenker. In dat boek zou ik in de huid zijn gekropen van een keurig meisje uit een ‘goede familie’, die verliefd wordt op een flamboyante, charismatische jongen aan wie alles super lijkt op een ding na: hij gelooft in ‘complotten’. Het boek zou uit de doeken doen hoe de ‘complot-gekte’ van de man het huwelijk stap voor stap verziekt: etentjes met vrienden worden een hel, omdat hij het gesprek steeds weer op 9-11 brengt, op de overweldigende bewijzen van een ‘inside job’, op de New World Order, die via vaccinaties de wereldbevolking wil uitmoorden of – erger nog – over netwerken van pedofielen in Den Haag LEES VERDER BIJ HET RON SCHOLTE MUSEUM

Eén reactie op “MICHA OVER HET HUWELIJK TUSSEN PLOTTERS EN POTTERS: LEES DEEL 16 VAN ZIJN SERIE OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM”

Geef een antwoord