8 Replies to “MICHA RICHT ZICH NU RECHTSTREEKS TOT MARCEL GELAUFF -EN VRAAGT OM UW STEUN TEGEN DE GROOTSTE INFO-BEDRIEGER UIT ONZE GESCHIEDENIS”

 1. Wie haalt Kat uit de ballenbak van paranoïde verzinselen? Wat een aanfluiting is deze idioot die ooit in een heel ver verleden journalist was.

  Gelukkig weet bijna niemand in Nederland meer wie deze Kat is. Af en toe komt Kats naam langs. Dan gaat het er om een debiele idioot te namen en shamen.

 2. En…..typisch voor de volledig uitgebouwde psychopathocratie, zoals die ons is nagelaten door SS’er Prins Bernhard in ‘common collusion’ met de krankzinnige gruwelslachters van Dresden: de USA/GB ‘deep state’:
  ——————
  Those not susceptible to such (= psychopathic,
  mesmerising, charming etc. etc.) influence are excluded from the group.
  ——————
  Met ijzeren vuist hè, waarbij De 10 Geboden (vanwege de morele debiliteit van psychopaten die absoluut en onveranderbaar is….en daarmee het volkomen ontbreken van eerbied of de Vreze/’Ehrfurcht’ voor God/Liefde/waarheid/licht en daarmee weer voor de Schepping) zonder verhoging van de polsslag PROACTIEF aan de laars worden gelapt!!!

 3. Welnee, dat zijn de zgn. van Nassaus/Oranjes.

  Dit soort Gelauff schavuitjes kunnen deze duivels (als alle idolaten en devianten) net zo gebruiken, als eertijds de “glimmende” NSB psychopaat Gijs van der Wiel bij de RVD (Prins Bernhards Rijksvoorlichtingsdienst).

  Maar goed, het gaat hier niet om namen, maar helaas om een diepe, woekerende en DE OMGEVING PROACTIEF DODELIJK BEDREIGENDE vorm van ECHTE ijskoude krankzinnigheid.

  WAAROP INMIDDELS GETEST KAN WORDEN

  Je bent een rund als je met vuurwerk stunt!

Geef een antwoord