3 Replies to “MICHA RICHT ZICH RECHTSTREEKS TOT MARK ‘DE ONDERSTE STEEN’ RUTTE”

 1. Het bijstaan van stervende vrouwen, doen psychopaten uitsluitend in het licht der schijnwerpers…….terwijl ze in het geniep complete landen in het verderf storten.

  Je moet als psychopaat geen gelegenheid voorbij laten gaan, om te tonen hoe menselijk je wel niet bent.
  Winston Churchill bij de slachtoffers van afgezwaaide bommentritsen op Londen, zoiets…….terwijl hij (onverschillig) hoopte dat hij met beelden daarvan de USA aan Britse kant in WOII kon betrekken.

  Maar goed, Rutte is ongetest. Of het nu een vanaf de wieg dwaas gemanipuleerde nitwit is, acterend als sociopathische meeloper, of een onherkend geïnfiltreerde adapted compensated kern-psychopaat…..METEN IS WETEN (zoals iedere timmerman, of bankwerker al beseft).

 2. Hier zien we hoe integere mensen vanaf de wieg gemanipuleerd de fout ingaan:

  ———-
  want u bent de minister-president van mijn land, Nederland
  ———-
  Fout!

  Prins Bernhard BV is een vazalstaat van de naoorlogse psychopathische USA/GB ‘deep state’ en Mark Rutte is een onverschillige collaborateur, die de lijkenlucht van deze abnormale viespeukerij totaal niet ruikt of zelfs lekker vindt.

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’.

 3. Mark Rutte is voor de volle honderd procent een puppet van Washington en de Federal Reserve. Rutte is een knettergekke volksverrader die echter vanwege zijn gladde praatjes en zijn keurige voorkomen niet als zodanig door iedereen wordt herkend. Als Rutte ergens in het openbaar verschijnt wordt hij al gauw door het falderappes in de kont gekropen. Herkennen de meeste Nederlanders iets in zichzelf van dit gluiperige individu?

Geef een antwoord