web analytics

MICHA WENST ALLE -BIJNA 10.000 DAGELIJKS- LEZERS EEN ZEGENRIJK EN PEDO-VRIJ 2020!

IN 2020 GAAN WE MET DE MICHA-CLAIM -DIE AL IS GEWONNEN- DE COMPLETE CRIMINELE PEDO-RECHTSTAAT VAN KINDERVERKRACHTENDE RECHTERS EN BABY’S AAN STUKKEN SNIJDENDE OFFICIEREN VAN JUSTITIE ONTMANTELEN! STEUN MICHA IN DEZE STRIJD EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ZIJN ANTI PEDO-STICHTING! [via drsmkat@yahoo.com]

Tags:  , ,

3 reacties op to MICHA WENST ALLE -BIJNA 10.000 DAGELIJKS- LEZERS EEN ZEGENRIJK EN PEDO-VRIJ 2020!

 • Mafkees T.  zegt:

  Nog even terzijde, ik zag op twitter weer een bewering over de MSM van u voorbij komen. Welnu, de NOS heeft er keurig over bericht.
  https://nos.nl/artikel/2316673-man-opent-vuur-in-kerk-texas-kerkgangers-schieten-hem-dood.html

  Oplichter.

 • Mafkees T.  zegt:

  U ook de beste wensen.

  En daar houd ik het voorlopig weer bij. Ik was al minder actief zoals u heeft kunnen opmerken. Ik heb een tijd lang met zoveel mogelijk respect een gesprek met u te voeren, zonder enig resultaat of respect van uw kant. Daar ga ik mijn tijd niet meer teveel aan verspillen.

  Ik wens u desondanks. veel geluk met uw in mijn ogen hopeloze strijd.

  • Mafkees T.  zegt:

   P.s. u vergelijkt weer eens zaken die niet met elkaar te vergelijken zijn. Waarom mag u zelf uitzoeken.

Reageer