web analytics

MICHA: ‘WIE MIJ ONDER DWANG GAAT INSPUITEN KRAB IK DE OGEN UIT EN TREK IK HET VLEES MET MIJN TANDEN VAN HET GEZICHT’

LAATSTE NIEUWS: DE WOORDVOERDER VAN DONALD TRUMP IS EEN RESTAURANT UITGEGOOID OMDAT ZE VOOR TRUMP WERKT EN ALEXANDER PENTHOUSE OPNIEUW DOOR DE STRONT GEHAALD. WANNEER WORDT ALEXANDER EEN RESTAURANT UIT GESMETEN?

4 reacties op to MICHA: ‘WIE MIJ ONDER DWANG GAAT INSPUITEN KRAB IK DE OGEN UIT EN TREK IK HET VLEES MET MIJN TANDEN VAN HET GEZICHT’

 • Mafkees T.  zegt:

  Maakt u zich geen zorgen, de Demmink Squads komen nu al niet achter u aan dus dit zullen ze ook niet doen. En zowel dan lokken ze u waarschijnlijk naar een caravan.

  Maar dat getrol terzijde.
  Wat is uw mening over het artikel over George van Houts in de Volkskrant gisteren? Paniekvoetbal van die krant of..?

 • Terrie BeII  zegt:

  Wat maakt het jou uit? Je had toch besloten zelfmoord te gaan plegen?

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  MICHA: ‘WIE MIJ ONDER DWANG GAAT INSPUITEN KRAB IK DE OGEN UIT EN TREK IK HET VLEES MET MIJN TANDEN VAN HET GEZICHT’
  ———————–
  Psychopathocratie “Prins” Bernhard (BV) zegt in dat geval (met ‘soothing voice: the voice of reason’): Wat een redeloze, gestoorde, agressieve snoeshaan.
  Haal de dwangbuis……

  Ondertussen wordt PB BV “Jeugdzorg” nog steeds ingezet om met misbruik van staatsmacht bijv. autistische kinderen tegen hun zin COMPLEET van hun (denkend bij een normale staat) hulp/ondersteuning verzoekende verbijsterde ouders (en overige familie w.o. de zo belangrijke grootouders) AF TE SNIJDEN.

  PROACTIEF (!) AGRESSIEF, TEGEN BETER WETEN IN (zoals PB BV corrupte “staats”rechters “bewuste juridische dwalingen” uitspreken, verbijsterend mijlenver beneden hun kennisniveau).

 • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

  Zo goed als alles binnen ‘onze’ matrix verzwijgt met reden het fundamentele probleem, echter het is daarom des te beter om te analyseren waarom er met opzet zo manipulerend gehandeld wordt… From Cover-up to Catastrophe, Screening Event: VAXXED

Reageer