MICHA WORDT SLACHTOFFER VAN EXTREME SECURITY ROND BEZOEK PEDO-PAUS

DE SNODE PLANNEN VAN MICHA OP DE PEDO-PAUS TE CONFRONTEREN MET ZIJN VRIEND JORIS DEMMINK WORDEN IN DE KIEM GESMOORD DOOR DE IERSE POLITIE * ZIE ONDERSTAANDE VIDEO’S * STEUN MICHA IN ZIJN VERWOEDE POGINGEN ALS ENIGE JOURNALIST VAN NEDERLAND NOG ACTIEVE ONAFHANKELIJKE JOURNALISTIEK TE BEDRIJVEN! HET KOST ALLEMAAL GELD EN DAT HEEFT MICHA NIET!

Een uur later…

Later hoorden we dat er meer mensen zijn verwijderd en dat dat te maken zou hebben met een protest vanuit de Ierse homo-beweging. Dat klopt ook want de rechercheurs vroegen me of ik was gekomen om te protesteren en of ik eerder betrokken was geweest bij protesten tegen de Paus. Dit is uiterst teleurstellend omdat de protesten natuurlijk zouden moeten komen van de door de pedo-priesters en pedo-bisschoppen verkrachte kids en eventueel hun families en nabestaanden vanuit hun woede over de teleurstellende misbruik-toespraken van de pedo-Paus in Ierland vol met holle frasen en obligaat gehuil. Maar niets van dat alles! Het zijn de fucking homo’s die protesteren tegen de vermeende ‘homo-vijandigheid’ van de kerk terwijl de waarheid natuurlijk is dat die kerk en zeker deze Paus een extreem pro-homo-beleid voeren. Het is om hopeloos van te worden hoe alles wordt gefuckt door desinfo en propaganda! Opnieuw is de bottom line: alles wat gebeurd is nep, fake en/of gespind en alles wat authentiek en echt is, gebeurt niet of wordt in de kiem gesmoord!

5 Replies to “MICHA WORDT SLACHTOFFER VAN EXTREME SECURITY ROND BEZOEK PEDO-PAUS”

  1. Oh, de ironie!
    Zelfs kruipend door de modder voor de paus word je tussen die duizenden mensen nog door de Ierse politie herkend als de mislukte volidioot die je feitelijk bent! Maar je bent als ‘sterjournalist’ voor hen blijkbaar nog te onbetekenend om je ID te checken. Het ging ze er blijkbaar alleen maar om dat er geen loslopende gekken daar bij de aankomst ronddwalen.

    Wat dat betreft zie ik je inderdaad ook wel naast Erwin in de van der Hoeven Kliniek zitten. Kunnen jullie gezellig samen schrijven aan jullie autobiografie of iets dergelijks, waarnaar ongetwijfeld nog een grotere vraag zal zijn dan naar de Demmink Doofpot, je vorige literaire meesterwerk.

    En dat er geen slachtoffers staan te protesteren die in hun jeugd misbruikt zijn, zou best wel eens kunnen komen doordat die alleen maar bestaan in het fantasiewereldje van een mislukte corpulente pedo-fantast, die verder helemaal geen doel meer in zijn leven heeft, niet geografisch en niet carrière-technisch. Maar blijf vooral in meervoudsvorm praten als jullie aan het filmen zijn, en jullie verslag doen, en als jullie worden gearresteerd. Dat draagt ook in veelvoud bij aan het hilarische karakter van je verslaggeving… ehh…, JULLIE verslaggeving!

  2. Heeft de RK-kerk het homo-“huwelijk”, de Heilige verbinding tussen man en vrouw (mits die elkander waarlijk liefhebben en het bijv. geen zgn. neukbriefje tussen deviante heterofielen is of een zoveelste psychopathische ‘dead inside’ Van Nassau poging om illegaal -want van oudsher in mannelijke lijn ijskoud niet van adellijke afstamming- adellijke erfgoederen in de wacht te slepen), inmiddels al de zegen gegeven?

    Ja, de wereld is een gekkenhuis en de Jimmy Savile ‘mindset’ van figuren als “Prins” Bernhard, is de “geneesheer”-directeur van de inrichting.

Geef een reactie