MICHA’S EERSTE KERSTTOESPRAAK FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS

UPDATE VIA NICO VAN DEN HAM: ER BLIJKT NU HELEMAAL GEEN ZITTING TE ZIJN IN DE BEROEPSZAAK VAN FRED TEEVEN TEGEN HET VONNIS VAN DE RECHTBANK * BART MOS KOMT OP ZIJN TWITTER MET EEN STUK VAN DE HOGE RAAD WAARIN STAAT DAT DE CASSATIE VAN BEDRIEGER THIJS STAPEL ‘NIET ONTVANKELIJK’ IS VERKLAARD ZONDER MOTIVERING * WE GAAN NU DE FASE IN VAN DE OUTRIGHT RECHTSWEIGERING

EXTRA EN BREAKING! CHRIS KLOMP VIJF JAAR NA DE ‘100% MATCH’ IN DE ZAAK-VAATSTRA: ‘DNA-BEWIJS IS GEEN WONDERMIDDEL‘ * ZO CRIMINEEL EN KRANKZINNIG IS DEZE STAATSINFILTRANT

DE SPANNING STIJGT VOOR DE KERSTTOESPRAAK VAN KONING WILLEM: WAT KAN HIJ NOG ZEGGEN ZONDER ZICHZELF EN HET KONINKLIJK HUIS BELACHELIJK TE MAKEN EN HET COMPLETE NEDERLANDSE VOLK OP DE BARRICADES TE JAGEN?

4 Replies to “MICHA’S EERSTE KERSTTOESPRAAK FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS”

 1. Dat is de fundamentele (SS) moordenaar Prins Bernhard zijn idee van democratie.

  Verbijsterend wat?!

  Was Hitler een vrij lompe en iets ondergemiddeld intelligente psychopaat, Bernhard was een tamelijk (Gymnasium) intelligent ‘adapted compensated’ (!!!) exemplaar.

  VEEL GEVAARLIJKER!!!

  En psychopaten gaan gewoon door, waar normale criminelen allang beseffen dat de grens bereikt is en ze finaal door de mand gevallen zijn.

  De mand? Welke mand?

  ‘The law does not apply to (limitless) psychopaths’.

 2. HET COMPLETE NEDERLANDSE VOLK OP DE BARRICADES TE JAGEN?
  —————–
  Daar is het (na eeuwen Van Nassau selectie overgebleven) volk veel te leugenachtig en gemakzuchtig voor.
  WimLex is echt HUN koning, zo valt te vrezen. Ze wachten liever -op hun manier over lijken gaand- de onvermijdelijke slachting af en hopen er zelf tussendoor te glippen.

Geef een antwoord