MICHA’S TWITTER-ACCOUNT VOLLEDIG GESLOOPT AL NA EEN WEEK, DIT IS DE NWO AT WORK

MICHA HEEFT ZICH OPNIEUW TOT TWITTER GEWEND MET EEN VERZOEK DE IMPERSONATON-ACCOUNTS @dsrmichakat EN @drmichakat TE SLUITEN * ZE BEDIENEN ZICH VAN ZIJN NAAM EN ZIJN LOGO EN MISBRUIKEN ZIJN EIGEN TWEETS: DAT IS ALLEMAAL ZONDER TWIJFEL ONRECHTMATIG * INMIDDELS KOMEN OOK DE TWEETS VAN MICHA OP #Demmink NIET MEER DOOR * EERDER WERD MICHA’S YOUTUBE-KANAAL GESLOTEN ZONDER DUIDELIJKE REDEN * WAAROM WORDT TRUTH HITS EVERYBODY MET RUST GELATEN?

[wp_ad_camp_1]

8 Replies to “MICHA’S TWITTER-ACCOUNT VOLLEDIG GESLOOPT AL NA EEN WEEK, DIT IS DE NWO AT WORK”

 1. De Dresden psychopaten en hun dito naargeestige ‘deep state’ opvolgers, zijn geen vrolijke democratische jongens, maar ‘dead inside’ anti-socialen…..als puntje bij paaltje komt?!

 2. Je moet niet zo janken, Micha. Je bent toch de uitvinder van de guerillajournalistiek? Dan zou je toch precies moeten weten dat die techniek gewoon op onveranderde wijze door een paar slimmeriken tegen jou wordt ingezet? Alles is toch gewoon geoorloofd, zolang je je maar aan de wet houdt? Nou, dat is precies wat je critici doen.

  Maar: de eer gaat waarschijnlijk niet eens naar hen toe. Waarschijnlijk komt het onderdrukken van je tweets ook gewoon weer eens helemaal door je eigen grenzeloze onkunde: Twitter houdt niet zo van caps lock. Na enkele tientallen caps locktweets sta je op hun blacklist en worden je tweets niet weergegeven in externe twitterfeeds.

  En kijk nog eens goed op Twitter of je die twee fake accounts nog kunt vinden? Of heb je net bij Twitter twee niet-bestaande accounts aangegeven?

  Ooit was je een gerespecteerd journalist en docent klassieke talen. Nu heb je al niet meer in de gaten dat je niet eens kunt twitteren. Weet je nog wel hoe je je eigen reet af moet vegen, of moet iemand je binnenkort ook uitleggen hoe dat werkt als je met bruine billen door je hostel waggelt, mopperend dat “de NWO je heeft bevuild”?

  1. Ik meen me toch te herinneren dat Micha heel goed wist hoe hij toiletpapier in zijn broek moest stoppen, dus wat dat laatste betreft.. Maar ja, je weet natuurlijk niet hoe zijn grijze massa verder is gedegenereerd in de tussentijd, hè?

 3. “en ze misbruiken zijn eigen tweets”.
  Micha, begrijp nou eens wat Twitter is, wat sociale (!) media nou eigenlijk zijn, en hoe idioot het is om je te beklagen dat anderen jouw eigen schrijfsels “misbruiken”. Laat staan om een klacht in te dienen bij twitter omdat “de inhoud van [je] eigen tweets” worden gebruikt. Echt… je begrijpt er gewoon geen hol van.
  En als je die skills (nog) niet hebt, probeer dan eerst eens iets te leren, ipv als een idioot om je heen te gaan schreeuwen.

  Voor de rest ben ik blij dat je een keer de sociale media opzoekt; dat maakt het namelijk een stuk makkelijker om jou, en je eventuele volgers, te confronteren met wat je allemaal eerder hebt lopen roepen, zonder ook maar één woord te hoeven verzinnen. Je hebt het allemaal zelf gezegd (en het is nu ook keurig gedocumenteerd door de KB, voor de eeuwigheid). Leef maar met de consequenties van je eigen provocaties.
  “Alles wat niet in strijd is met de wet is geoorloofd in de infowar.” – Drs. M Kat.

 4. Drmichakat is verwijderd net toen ik keek en die andere krijg je een melding. En jouw account heeft Twitter ‘shadow banned’, dat betekent soort van censuur. Jouw tweets komen dan niet terug in de hashtags en als men zoekt worden ze niet weergegeven.

  Waarschijnlijk gevolg van melding van de trollen. Dat kan hersteld worden dacht ik

 5. Drmichakat is verwijderd net toen ik keek en die andere krijg je een melding. En jouw account heeft Twitter ‘shadow banned’, dat betekent soort van censuur. Jouw tweets komen dan niet terug in de hashtags en als men zoekt worden ze niet weergegeven.

  Waarschijnlijk gevolg van melding van de trollen. Dat kan hersteld worden dacht ik

Geef een antwoord