2 Replies to “MINISTERGRAPPERHAUS.COM ROCKS: DE GIGA-SCAM ROND GRAPPERHAUS EN HOEKSTRA”

 1. Wat mij betreft, vliegt elke ambtenaar die niet gereformeerd is de laan uit.
  Het gevaarlijkst zijn de lui die gereformeerdheid vermenen.

  Maar dat zal je niet begrijpen Micha. Als Jood zijnde. Als wereldse Jood. Want het enige wat ik hoor van jou is een referentie naar de profeet Micha, maar nooit een bijbel citaat om dat te onderbouwen. De belangrijkste profeet is Elia, dat weet elke christen. Joden wisten dat 2000 jaar geleden, schreven het ook op, de christenen lazen dat. Andere profeten hebben duidelijk gewaarschuwd voor de Toorn des Heere voor allerlei zaken, ziet de profeten. Holocaust is vele malen voorspeld door de profeten, maar welke Jood publiceert daar over? Het NIW schrijft goedbedoelde wereldse opvattingen over oorlog en vrede, mijn bezorgdheid is zo groot als die van de profeten.

  Zelf ben ik normaal, geen christen.
  Wel staatkundig gereformeerd. Mijn definitie van gereformeerd, bevat iets meer onderbouwing dan die lui die als gereformeerd geboren zijn. Ik ben net als Calvijn en Luther begonnen als papist, erken bovendien net als Luther en Calvijn en alle andere reformatoren dat de paus de antichrist is. Een gereformeerde die niet erkend dat de paus de antichrist is, is een gehersenspoeld slachtoffer van de antichrist, of een levensgevaarlijke infiltrant.

  Ik wil er verder nog op wijzen, dat de minister Deetman de politie veel pedofielen heeft laten arresteren, omdat Deetman een normale Nederlandse politicus is, want hij is gereformeerd. De reformatie van Piet Hein Donner stel ik gaarne ter discussie , want hij pleegt oecumene met Hirsch Ballin, met de PKN, hij is dus een remonstrant.

  Jawel, de beschuldiging van remonstrantisme naar het hoofd van Piet Hein Donner is nog steeds actief. Remonstranten herken ik erg snel, want zodra ze katholicisme of islam in ambtenarij gedogen.

  Dat is de harde waarheid.
  Zo hard, dat sommige gereformeerden er van zullen schrikken.
  Wisten ze niet.

  Bedankt voor de video.
  Geloofwaardig is de politiek in mijn ogen nooit geweest. Ik heb altijd de indruk gekregen dat men de domste lieden van het land op zocht om minister van staat te maken. Dat is niet logisch, want de velen hebben hun bul gehaald op de universiteit. De levende God erkend geen wereldse universiteiten. De volgelingen van de levende god erkennen tegenwoordig de gevangenis als universiteit. Het laatste boek van de bijbel is daar dan ook geschreven.

  Grappenhaus weet niks, doet niets, wacht op zijn dood.
  Dan zal hij geoordeeld worden.
  Justitie is een criminele organisatie, de de plakkaten dagelijks overtreedt.
  Voor elke boef die ze vangen, maken ze er twee bij. Niet legaal, een canoniek propaganda systeem voor de roomse antichrist.

  Voorspelbare eu-filie en xenofilie door de zakken aardappels op de peperdure zetels der staten generaal is te voorspellen.

  Bisschopszetels en pedofilie, Mohammed de pedofiel, en voorspelbare dwazen in een race naar de eeuwige hellevuren. Atheïsten zijn de ongestuurde gekken die overal in de weg lopen. Hun nodige oordeel laten we gaarne over aan de HEERE HEERE.

Geef een antwoord