MORE AND MORE: GRAPPERHAUS KOCHT ALS VOORZITTER ADVOCATENKANTOOR RECHTERS OM

ALLEN & OVERY BETAALDE RECHTERS TONNEN VOOR HET GEVEN VAN ‘CURSUSSEN’ AAN HUN ADVOCATEN * DE VOORGANGER VAN GRAPPERHAUS ALS VOORZITTER HEEFT DIT TOEGEGEVEN, MAAR WEIGERT NAMEN DE TE NOEMEN VAN RECHTERS * GRAPPERHAUS GING ALS VOORZITTER DOOR MET DEZE OMKOOP-PRAKTIJKEN * DIT KWAM ALLEMAAL AAN HET LICHT IN DE AFFAIRE-WESTENBERG DIE NU WORDT VERDEDIGT TEGEN MICHA DOOR… HET KANTOOR VAN GRAPPERHAUS! * WIE GRIJPT IN?

MICHA ZAL OP 7 NOVEMBER EISEN DAT CROISET VAN UCHELEN EEN LIJST OP TAFEL LEGT VAN DE DOOR ZIJN KANTOOR BETAALDE RECHTERS

Ook de raadsman van Westenberg, Croiset van Uchelen van Allen & Overy geeft dit toe, maar weigert de namen op te geven van rechters die cursussen op zijn eigen kantoor geven. Hier het hele verhaal. Dit lezen we over de ‘werkzaamheden’ van Westenberg bij Houthoff Buruma: Deze werkzaamheden waren voor hem zeer lucratief: in totaal betaalde het advocatenkantoor € 64.885 aan de rechter. Het dagtarief blijkt bijna € 6000,- geweest te zijn (waarbij Westenberg meteen aanmaande ‘Direct betalen!’). Lees ook ons eerdere verhaal over Ferdinand Grapperhaus en de affaires-Westenberg en Kalbfleisch en komt allen op 7 november naar Den Bosch voor de historische zitting inzake de Micha-claim! Nadere info volgt!

Geef een antwoord