MORGEN CRUCIALE ZITTING: MOET FRED TEEVEN GETUIGEN OVER DE ROLODEX-PEDOZAAK EN DE NAMEN NOEMEN DIE IEDEREEN AL KENT?

HORROR: DE ZAAK VAN VINCENT LEENDERS LAAT ZIEN DAT DE CULTUUR VAN PEDOFILIE BINNEN HET OM NA ROLODEX GEWOON IS DOORGEGAAN

IEDEREEN WEET HET AL JAREN EN HET IS ONDER EDE VERKLAARD DOOR POLITIEMENSEN: DE EX-TOPMANNEN VAN HET OM JAN WOLTER WABEKE, HENK WOOLDRIK EN HANS HOLTHUIS WAREN/ZIJN KINDERVERKRACHTERS * MAAR ALS EX-BEWINDSMAN TEEVEN DEZE NAMEN NOEMT…. DAN LIGT HET ALLEMAAL TOCH WEER EVEN ANDERS * SLUIT DE RECHTER MORGEN DEFINITIEF DE NEDERLANDSE PEDO-DOOFPOTTEN? * WE WETEN NOG NIET HET TIJDSTIP VAN DE ZITTING * DIT ALLES IN HET KADER VAN DE CLAIMZAAK TEGEN DE STAAT VAN PEDO-SLACHTOFFER BART VAN WELL (VIDEO HIERONDER VANAF 48:00)

[wp_ad_camp_1]

Eind mei vorig jaar werd bekend dat Fred Teeven in beroep gaat tegen een vonnis dat hem verplicht de namen te noemen van de Rolodex-kinderverkrachters van eind jaren 90. Dat beroep vindt plaats ‘met de steun van het OM’ -een krankzinnige en alarmerende toevoeging omdat het OM daarmee opnieuw schuld bekent aan het deelnemen aan criminele pedo-activiteiten. Eerder wezen we op de uiterst alarmerende pedo-backgrounds van de huidige OM-topman Gerrit van der Burg. Morgen dient dat beroep. Voor zover onze informatie strekt wordt Teeven in deze zaak bijgestaan door advocaat Joost Italianer van Nauta Dutilh. Een jaar geleden op 7 december diende ook al een hoger beroep van Teeven in dezelfde zaak waarover Nico van den Ham destijds uitgebreid berichtte; het is ons niet helemaal duidelijk hoe die zitting zich verhoudt tot die van morgen. Rond Fred Teeven is de laatste jaren een sluier van geheimzinnigheid gelegd, naar alle waarschijnlijkheid om hem te ‘prepareren’ dan wel te neutraliseren als bedreiging voor de elite-pedofielen. Zo was daar een jaar geleden, daags voor de eerste zitting in deze beroepszaak, de bizarre ‘hersenoperatie’ die Teeven zou hebben ondergaan. En daags voor de tweede behandeling van deze cruciale zaak kwam Fred met een tweede stunt: zijn indiensttreding bij Connexxion als buschauffeur. Laat Connexxion nou net de onderneming zijn die een centrale rol speelde in de Robert M.-Hofnarretje zaak als de onderneming die de peuters ‘uitreed’ naar de prive-adressen van elite-pedofielen (onder wie opnieuw een topman van het OM) om te kunnen worden verkracht. Enfin, aan smeuige ingredienten geen gebrek morgen in de Amsterdamse rechtbank waar ooit de door Micha ontmaskerde pedo-president Carla Eradus te scepter zwaaide. Of dient de zaak bij het Hof net als die eerdere zitting van vorig jaar? Hopelijk gaan er collega’s heen om te filmen en mensen te interviewen.

3 Replies to “MORGEN CRUCIALE ZITTING: MOET FRED TEEVEN GETUIGEN OVER DE ROLODEX-PEDOZAAK EN DE NAMEN NOEMEN DIE IEDEREEN AL KENT?”

  1. De volkomen empathieloos tot de USA/GB ‘deep state’ gruwelslachters van Dresden “omgeturnde” elitaire verzwegen ‘deep state’ Nazi jurist/spion/intrigant/hoogverrader zijn “zuiverings”- en aanstellingsbeleid, begint nu zijn grenzenloze vruchten af te werpen…..INDERDAAD.

    Allemaal niet in het ECHTE Nederlands belang natuurlijk…..

  2. HEAR ALL ABOUT IT!!!: Sven laat Jort lichaamstaal technisch erkennen al jaren de witwassende billenmaat van Vereniging Voor Dievengespuis Rutte zu sein..; BRON

Geef een antwoord