MORGEN: DE CONFRONTATIES MET HEINEKEN EN AHOLD; STEUN MICHA, DE ENIGE JOURNALIST IN NEDERLAND DIE ZIJN WERK NOG DOET

STEUN MICHA, DE ENIGE JOURNALIST DIE NOG DE VRAGEN STELT DIE GESTELD MOETEN WORDEN, EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING [via [email protected]]

WAT WE NU ZIEN IS EEN VAN DE BASIS-KENMERKEN VAN HET ‘KLASSIEKE FASCISME’: GROTE ONDERNEMINGEN WORDEN DOOR DE JUNTA ALS ‘WAPENS’ GEBRUIKT TEGEN HET VOLK * SPELEN AHOLD EN HEINEKEN DEZELFDE MISDADIGE ROL VOOR DE NWO ALS FACEBOOK, GOOGLE, MONSANTO EN TWITTER? * MICHA ROEPT IEDEREEN OP TE BELLEN MET DE WOORDVOERDER VAN HEINEKEN DAVID PUGH OM UITLEG TE VRAGEN OVER HET ROUNDUP VAN MONSANTO IN HET BIER (06-10280696) * TEVENS MOET AHOLD/BOL.COM WORDEN BENADERD OM TE CHECKEN OF ZE DE BEVELEN VAN RUTTE/BLOKHUIS OM ANTI-VAXX-BOEKEN TE SABOTEREN GAAN UITVOEREN

Wat Heineken betreft gaat het vooral om de volgende vragen: 1. Hoe komt het Roundup in het bier terecht? 2. Hoe is het te verklaren dat het Roundup bij tal van merken NIET in het bier zit maar bij Heineken WEL? 3. Eind november vorig jaar werd reeds gepubliceerd over het dodelijke gif in het bier van Heineken. Welke maatregelen zijn toen genomen? 4. Zit er thans nog altijd Roundup in het bier van Heineken?

Eén reactie op “MORGEN: DE CONFRONTATIES MET HEINEKEN EN AHOLD; STEUN MICHA, DE ENIGE JOURNALIST IN NEDERLAND DIE ZIJN WERK NOG DOET”

 1. Hoeveel doden bierbrouwers door alcohol en de sigaretten-industrie door teer en nicotine op hun geweten hebben?
  Vermoedelijk niet genoeg. Dus nu maar de hop in de Roundup dopen.
  Ze worden er *ZELF* (het gaat bij psychopaten om onvoorstelbaar naargeestige *100%* narcisten) wel buitenproportioneel “rijk” van:

  Charlene de Carvalho-Heineken is one of the richest (“”) women in the world, thanks to her 23% controlling stake in beer giant Heineken.
  Now an executive director.

  ———————–
  Seeking to gain *their own* advantage, psychopaths aspire to political power (close contact with Bernhard and the historically known mass murdering Oranje-Nassau dynasty….:DSR) in order to impose their expedient legislation upon societies, deriving advantages in the form of *disproportionate prosperity* and the satisfaction for their craving of power.” (Lobaczewski e.a.)

Geef een antwoord