‘MR. RUTTE! IF YOU WANT AN EU WHERE THE LAW RULES, START AT HOME! CLEAN HOUSE!’

TERWIJL DE TELEGRAAF MELDT DAT RUTTE BIJ DE EU ‘DE BLITS MAAKT’ MET GOEDKOPE GRAPPEN EN TEGELIJKERTIJD MELDT DAT ‘HET VERTROUWEN IN HUN KRANT ZEER HOOG IS‘, GEBEURDE DIT WERKELIJK IN HET EUROPEES PARLEMENT * EN DAN MOGEN DE EP’S NOG NIET EENS BEGINNEN OVER DE KINDERVERKRACHTERS DIE ONDER MARK RUTTE EEN FREE RIDE KRIJGEN MAAR DAT KOMT NOG WEL!

3 Replies to “‘MR. RUTTE! IF YOU WANT AN EU WHERE THE LAW RULES, START AT HOME! CLEAN HOUSE!’”

 1. Het komt in psychopathocratische dictatuur onder dekmantel van “vrije” verkiezingen Prins Bernhard BV met de discretionaire bevoegdheid van het PB BV “O”M hier op neer:

  De ‘deep state’ psychopaten en hun (door morele debiliteit “uitblinkende”) projecten, komen NOOIT voor vervolging in aanmerking.

  Normale mensen die dit “systeem” in de gaten hebben gekregen (‘one way or the other’) en aan wie het (terecht) totaal niet bevalt, kunnen (evt. met valse- of zwaar aangedikte beschuldigingen) met opentrekking van alle (“creatief” uitgelegde) registers worden vervolgd tot ze er letterlijk of figuurlijk “dood bij neervallen”.

 2. Wat die zgn. discretionaire bevoegdheid van het PB BV “Openbaar” Ministerie betreft:

  Dat maakt het OM tot een psychopathisch pervers(!)-politiek instrument, dat bijv. nooit iets zal oppakken dat de naamgever van de BV, de als illegale verzetsheld te Londen hoog gewaardeerde SS psychopaat Benno zur Lippe Biesterfeld, in een kwaad daglicht zou kunnen stellen en eertijds aanleiding had kunnen geven tot diens arrestatie en wettige executie d.m.v. vuurpeloton.

 3. Prins Bernhard BV zou (als aalglad verborgen vazalstaat van de USA/GB ‘deep state’ psychopathisch onverschillige ijskoude gruwelslachters van de belangrijkste EUROPESE menselijke inspiratiebron voor grootheden als J.S. Bach, H. Heine maar tevens voor de enigszins ontwikkelde normale creatieve mensheid in het algemeen) helemaal niet erkend moeten worden door de internationale gemeenschap van soevereine staten.

  Maar als die, zoals zonder psychopatentest nu eenmaal WETENSCHAPPELIJK te voorzien (!) valt, ALLEMAAL tot kern-perverse psychopathocratie-en zijn verworden, dan zal dat KRITIEKE onderwerp niet ter sprake worden gebracht/op narcistische wijze simpelweg (maar proactief agressief/ANTI-sociaal t.a.v. de normale creatieve mensheid) onverschillig worden genegeerd/onder het tapijt worden geveegd en gehouden.

Geef een antwoord