MYSTERIE VAN ‘THE SIMPSONS PREDICTING THE FUTURE’ OPGELOST: CREATOR MATT GROENING KREEG DE INFO OP EPSTEIN ISLAND!

CREATOR VAN THE SIMPSONS MATT GROENING BEHOORDE 20 JAAR GELEDEN TOT DE VASTE PEDO-GASTEN VAN JEFFREY EPSTEIN OP ZIJN PEDO-ISLAND [video va. 6:40] * DAAR ONTMOETTE HIJ TIENTALLEN (HONDERDEN?) POWER BROKERS UIT DE WERELD VAN POLITIEK, BUSINESS EN WETENSCHAP * ZO KWAM HIJ AAN ZIJN KENNIS OVER DE TOEKOMST DIE HIJ VERWERKTE IN THE SIMPSONS * VIRGINA GIUFFRE BESCHREEF UITGEBREID HOE ZIJ GROENING EEN VOETMASSAGE MOEST GEVEN AAN BOORD VAN DE LOLITA EXPRESS

Het is compleet verbijsterend als je de lijst bekijkt van de bekendste toekomstvoorspellingen uit The Simpsons en die vergelijkt met de namen die nu bekend zijn van de mensen die behoorden tot de Epstein-pedo island-kliek. Zo is er de voorspelling van het ‘paardenvlees-schandaal’ (1994) waarin paardenvlees werd toegevoed aan produkten als ready made meals terwijl de labels rund- e/o varkensvlees vermeldden. Dit schandaal brak daadwerkelijk uit in 2003. Blijkbaar was een topman uit de voedsel-business ook aanwezig op het eiland. Dan is er de voorspelling van de komst van de smartphone in 1995; 20 jaar later introduceerde Apple die daadwerkelijk. De topman van Apple destijds (of een van diens rechtvoorgangers) was blijkbaar op het eiland. En wat te denken van de Ebola-uitbraak (voorspelling 1997, uitbraak 2014); was Ab Osterhaus ook op het eiland? Nog fascinerender is de voorspelling van de fraude met electronic voting uit 2008 hetgeen daadwerkelijk aan het licht kwam in 2012: was deze info afkomstig van Bill Clinton? Maar waar komt de beroemdste voorspelling vandaan (uit 2001): die van het presidentschap van Donald Trump? Zou dit reeds toen ‘gepland’ kunnen zijn door de deep state-pedo-elite wat zou moeten leiden tot de conclusie dat Donald Trump de grootste faker is uit de wereldgeschiedenis en uiteindelijk deep down toch samenspant met de Epstein-pedofielen -al wijzen alle bekende feiten precies op het tegendeel?

3 Replies to “MYSTERIE VAN ‘THE SIMPSONS PREDICTING THE FUTURE’ OPGELOST: CREATOR MATT GROENING KREEG DE INFO OP EPSTEIN ISLAND!”

  1. After two years of witnessing Trump in action, it is clear to me that he is an active participant in the new world order (psychopathic….: DSR) agenda, and not just an unwitting patsy for the economic crisis.-Brandon Smith

  2. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid wel, ja:

    Maar waar komt de beroemdste voorspelling vandaan (uit 2001): die van het presidentschap van Donald Trump? Zou dit reeds toen ‘gepland’ kunnen zijn door de deep state-pedo-elite wat zou moeten leiden tot de conclusie dat Donald Trump de grootste faker is uit de wereldgeschiedenis en uiteindelijk deep down toch samenspant met de Epstein-pedofielen -al wijzen alle bekende feiten precies op het tegendeel?

Geef een antwoord