NA DE MH17-HOAX NU OOK DE TANTJE KAJSA-NEP NIEUWS HOAX EXPOSED OP VERBIJSTERENDE WIJZE! NIET DE RUSSEN, MAAR KAJSA ZELF MANIPULEERT VERKIEZINGEN!

THIS IS TOO GOOD TO BE TRUE- MAAR HET IS TOCH ECHT WAAR! * DIRECT NADAT DE BILDERBERG-MAFIA VAN TANTE KAJSA ‘NEPNIEUWS’ OLLONGREN PROBEERDE DE HOAX VAN DE ‘RUSSISCHE BEINVLOEDING’ VAN VERKIEZINGEN WEER NIEUW LEVEN IN TE BLAZEN, KOMT MONSTERLIJKE MANIPULATIE AAN HET LICHT DOOR DE BILDERBERGERS IN ENGELAND IN EEN CRUCIALE BY-ELECTION WAARIN DE BREXIT-PARTIJ VAN NIGEL FARAGE ZIJN EERSTE MP IN WESTMINSTER KON KRIJGEN!

UNbelievable mensen! Durft tante Kajsa nog in het openbaar te verschijnen nu ze opnieuw is exposed als een smerige, malafide en intens corrpte zwendelaar en leugenaar die symbool is geworden voor een in Nederland nooit eerder vertoonde hetze tegen de waarheid onder het Bilberberg-propaganda-vaandel van het ‘bestrijden van nepnieuws?’ Maanden heeft je lopen jammeren en mekkeren over ‘Russische beinvloeding’ van verkiezingen via ondermeer levensgevaarlijke ‘fake-accounts’ op Facebook! Complete EU-taskforces werden opgericht -maar reeds vanaf de eerste seconde was duidelijk dat tante Kajsa compleet op het verkeerde spoor zat want werkelijk alles dat te maken had met het ‘exposen van nepnieuws’ sloeg keihard terug in de gezichten van de corrupte Bilderbergers. Anders gezegd: steeds weer bleek dat het niet de Russen of de ‘plotters’ waren die nepnieuws brachten, maar tante Kajsa zelf en de Bilderbergers! Maar nu krijgt het nepnieuws-drama rond tante Kajsa en de EU een compleet nieuwe dimensie. Want juist op het moment dat zij samen met Jack de Vries en Hill & Knowlton alsnog probeert haar ‘gelijk’ te halen over de ‘invloed’ van ome Vladimir op de EP-verkiezingen komt aan het licht dar er gigantisch gezwendeld is -pro-Bilderberg- in een cruciale by-election in Engeland -met als doel Nigel Farage en zijn partij te weren uit de Engelse tweede kamer! Eerst kwam het grote nieuws tot ons via Infowars, maar nu krijgt de fraude zo’n traction dat ook de grootste MSM-site van het GB erover moet berichten! Voor Gelauff en De Telegraaf is dit uiteraard no go-area. Steun daarom Micha en deze site -een van de zeer weinigen die nog naar waarheid berichten!

Geef een antwoord