NA LIEGENDE HALBE NU OOK LIEGENDE GRAPPERHAUS: ‘IK HEB RECHTERS NIET MISLEID!’

HOEWEL ALLE FEITEN IN DE KPMG-ZAAK TEGEN GRAPPERHAUS AL LANG VAST STAAN, LIEGT GRAPPERHAUS NET ALS HANS WESTENBERG SCHAAMTELOOS EN SATANISCH VOOR ZIJN EIGEN RECHTERS * LOGISCH DAT HIJ ZELF NIET AANWEZIG DURFDE TE ZIJN OP DE ZITTING -EEN SCHANDE VOOR EEN MINISTER * ZELFS DE NAAM VAN ZIJN ADVOCAAT MAG NIET OPENBAAR WORDEN * ADVOCATIE.NL DURFDE NIET EENS TE GAAN EN TYPTEN EEN ANP-BERICHT OVER * WAAROM NIET WILLEM HOLLEEDER BENOEMEN TOT MINJUS?

[wp_ad_camp_1]

‘Allemaal ruis’, noemde Aachboun de verdediging van Grapperhaus. Dat-hij gelijk gaat krijgen, daar geloofde hij eigenlijk niet in. ‘Eerlijk zal het wel niet gaan’, zei Aachboun na afloop, net voor hij de draaideur inschoot op weg naar de gereedstaande Mercedes. Er is werkelijk niemand in Nederland die nog gelooft in eerlijke en onpartijdige rechters en onder MinKlas Grapperhaus -als advocaat de vleesgeworden partijdigheid- wordt dat natuurlijk alleen maar erger (als dat nog kan). Toch wordt de operette gewoon weer opgevoerd: Fiscalist Aachboun had er daarom weinig fiducie in dat zijn zaak eerlijk behandeld zou worden. De raad erkende dat het best ‘bijzonder’ was, maar verzekerde Aachboun een eerlijke beoordeling. Deze minister verwoest niet alleen de rechterlijke macht, nee, ook de laatste restjes geloofwaardigheid van de tuchtrechtspraak worden door hem verwoest. Wie grijpt in? De dappere journalisten van de advocaten-site Advocatie.nl durfden niet eens naar de zitting toe te gaan en typten een ANP-bericht over. Maar dat zelfs de naam van de zwendel-advocaat de de leugens van Grapperhaus mocht voordragen geheim moet blijven: dat maakt deze scam natuurlijk helemaal af! Waar het vroeger een eer was te mogen optreden voor de minister en een bewijs van ultieme kwaliteit, is zulks nu precies het tegendeel: een bewijs dat je onderdeel bent van een criminele organisatie. Daarom moet de naam van de advocaat van Grapperhaus geheim blijven. Is er een beter bewijs voor de totale collapse van de Nederlandse rechtstaat, van Nederland zelf?

Eén reactie op “NA LIEGENDE HALBE NU OOK LIEGENDE GRAPPERHAUS: ‘IK HEB RECHTERS NIET MISLEID!’”

  1. De leugen regeert in Prins Bernhard BV.

    Zeer pragmatisch allemaal. En als je het er niet mee eens bent, dan sturen we Rolph Gonsalves met zijn karabijn op je af of zoiets.

Geef een antwoord