NEDERLAND KOMT IN DE GREEP VAN DE GELE REVOLUTIE! HOOFDPUNTEN: BERECHTING ELITE-PEDO’S, EXIT RUTTE, STOP VACCINATIES, BINDEND REFERENDUM EN EERLIJKE MSM!

HET KON NIET UITBLIJVEN: NA DECENNIA VAN DE MEEST WEERZINWEKKENDE CRIMINALITEIT WAARONDER HET VERKRACHTEN VAN TIENDUIZENDEN NEDERLANDSE KINDEREN EN HET VERMOORDEN VAN ONTELBARE MOOIE JONGE MEISJES STAAT ONZE ‘ELITE’ NU OP HET PUNT TE WORDEN VERJAAGD * NEDERLANDS VOLK STAAT OP TEGEN DE PEDO-JUNTA VAN RUTTE-III * MICHA ZAL DE RAAD VOOR HET RECHTSHERSTEL GAAN LEIDEN DAT DE GROOTSTE CRIMINELEN ZAL MOETEN GAAN BERECHTEN

Moeten jullie je eens voorstellen dat er nu een commissie is, de commissie-Fokkens, die al weken een rapport had moeten uitbrengen over ‘misstanden’ binnen het OM zoals diefstal van gemeenschapsgeld voor seks-orgieen? Via misdadige spins en trucages is dit rapport nu ‘op de lange baan’ geschoven [video] omdat de junta-Rutte in het huidige klimaat van opstand en revolutie te bang is dat door het rapport de vlam definitief in de pan zal slaan. Maar deze wanhopige verdedigings-acties zullen de pedofielen natuurlijk uiteindelijk geen soelaas kunnen bieden. Want de geest is uit de fles. Na lustmoorden op talloze jonge Nederlandse meisjes (sluit de vader van Dascha zich ook aan bij de Gele Hesjes?), het aan stukken snijden van ontelbare baby’s, het verkrachten van duizenden kinderen, het leeg-plunderen van het Nederlandse volk ten eigen bate, het verkrachten als alles wat de burger lief is zoals onderwijs, gezonheidszorg, Sinterklaas, onze democratie, een warm huis en nog veel en veel meer…. staat de burger eindelijk op! Gisteren was voor het eerst de ware revolutionaire spirit voelbaar en de komende weken zal die alleen maar sterker worden. Waarom? Omdat de satanische criminelen van Rutte III (net als Macron) steeds weer op de verkeerde knoppen zullen drukken waardoor er steeds meer olie op het revolutionaire vuur zal worden gegooid -dit alles natuurlijk mede op basis van de peperdure adviezen van Jack de Vries en Hill & Knowlton. In de kop boven dit stuk staan de belangrijkste eisen genoemd. We moeten beginnen met openbare processen voor elite-pedofielen als Vincent Leenders, Joris Demmink en Jan Wolter Wabeke. Vast een prettig en succesvol 2019!

Geef een antwoord