NEDERLAND MOET AAN HET HORROR-VLEES VAN GOOGLE EN GEORGE SOROS -HEEFT MABEL ALLE AANDELEN AL IN HANDEN?

DRIE DAGEN NADAT MICHA BERICHTTE OVER DE ‘IMPOSSIBLE-BURGER’ IN DE VS DIE WAARSCHIJNLIJK IS GEPRODUCEERD OP BASIS VAN STAMCELLEN VAN BABY’S AANGELEVERD DOOR PLANNED PARENTHOOD (WIE WEET WELKE ‘ONDERDELEN’ VAN BABY’S ER NOG MEER IN ZIJN VERWERKT) KOMT DE TELEGRAAF MET VERBIJSTEREND NIEUWS * GOOGLE EN GEORGE SOROS MEDE ACHTER NIEUW HORROR-VLEES ‘FOR THE PEOPLE’

NWO BEGINT OORLOG TEGEN VLEES EN DEMONISERING VAN VLEESETERS ‘OM DE PLANEET TE REDDEN’ * VLEES GAAT OP RANTSOEN EN ER KOMT EEN WERELDWIJDE ‘MEAT-TAX’

AMSTERDAM – Een gehaktballetje van Bertha 10, maar zonder dat Bertha 10 dood hoeft. Binnen een paar jaar kan dat met kweekvlees, en experts verwachten dat binnen een jaar of tien betaalbaar ’vlees uit een lab’ in de supermarkt ligt. En dat scheelt nogal wat uitstoot van broeikasgassen. In 2013 presenteerde de Maastrichtse professor Mark Post de eerste hamburger van gekweekt vlees. Die kostte twee ton, maar kondigde vooral een nieuwe manier van vleesproductie aan. Aldus het begin van een artikel uit De Telegraaf van vandaag waarin natuurlijk alle negatieve aspecten worden weggelaten (zoals dat er ook tal van undisclosed chemicalieen aan het ‘vlees’ worden toegevoegd) en al helemaal niet wordt gerept over de mensen en partijen achter deze ‘innovatie’. Wat dat betreft was De Volkskrant iets opener in een artikel van maart vorig jaar: De presentatie verliep vlekkeloos. De hamburger van 200 duizend euro, gefinancierd door Google’s medeoprichter Sergej Brin, siste in de pan. En hij smaakte echt naar vlees, getuigden drie uitverkoren proevers. Hooguit een tikje flauw. Waar dit horror-vlees in Nederland pas ‘over 5 jaar’ in de supermarkt komt (volgens De Telegraaf), brengen in de VS de eerste ketens een vrijwel identiek produkt reeds nu (zeer binnenkort) op hun menu zoals blijkt uit de video’s van Amazing Polly die Micha drie dagen geleden publiceerde. Hieruit blijkt tevens dat naast Google en George Soros ook Bill Gates en de bank UBS investeerders zijn. Het zal ons niet verbazen als prinses Mabel binnenkort weer gaat cashen.

2 Replies to “NEDERLAND MOET AAN HET HORROR-VLEES VAN GOOGLE EN GEORGE SOROS -HEEFT MABEL ALLE AANDELEN AL IN HANDEN?”

  1. Tjezus Micha, heb je nou helemaal geen Google daar in Dublin? Of een willekeurige andere zoekmachine? DukDukGo bijvoorbeeld?
    Want in Amerika wordt helemaal geen “vrijwel identiek produkt” op de markt gebracht. The Impossible Burger is volledig plantaardig. Dus niets kweekvlees.

    En dan nog iets: Amazing Polly zelf heeft het (volkomen ongefundeerd, maar dat doet er nu niet toe) in haar video’s over ANIMAL stem cells, not human stem cells. Dus waar komen die baby’s nou weer vandaan? Wat voor ziekelijke obsessie heb je toch met baby’s?

  2. Ah, je zit al weer lekker te lezen in De Telegraaf, de krant van wakker Ierland. En van alle artikelen waar je iets over had kunnen schrijven (iets over een backstop ofzo, wat jou nogal aangaat) pak je je laptop en begin je te ratelen over kweekvlees. Want dat was de eerste link die je kon leggen met je eigen perversiteit.

    Heb je al wat nieuwe donateurs kunnen werven met deze baanbrekende vorm van journalistiek? Of ben je nog steeds volledig afhankelijk van de “goedgevenheid” (sic) van je oude moedertje?

Geef een antwoord