NEDERLANDSE PEDO-STAAT GRIJPT DE TOTALE CONTROLE IN ZAAK-IVANA: WAARHEID KOMT NOOIT BOVEN

EXTRA: STAATSGREEP DEEP STATE BEVESTIGD: TROEPEN VN NEMEN DE CONTROLE OVER IN CHICAGO; ZAL DE REST VAN DE VS SPOEDIG VOLGEN?

COMPLETE HORROR: DE OVERHEID HEEFT NU DE COMPLETE REGIE IN HANDEN IN DE ZAAK-IVANA * ADVOCAAT SEBAS DIEKSTRA WORDT RECHTSTREEKS AANGESTUURD DOOR JORIS DEMMINK * HIERMEE IS DE ZAAK-IVANA GEHEEL IN LIJN GEBRACHT MET DE ZAKEN ROMY, SAVANNAH, ANNE FABER, MARIANNE VAATSTRA EN DE REST WAARIN OOK STEEVAST ZOMBIE-ADVOCATEN OPTRADEN

HET FEIT DAT GEEN ENKEL MEDIUM EIGEN ONDERZOEK DOET IN DE ZAAK-IVANA EN DAT ALLES WORDT GESPIND VANAF DE BASISWEG BEWIJST DAT DE WAARHEID NOOIT AAN HET LICHT MAG KOMEN

[wp_ad_camp_1]

Advocaten zijn de meest weerzinwekkende mensen op aarde. Dat is niet nieuw: reeds in de 17e eeuw schilderde de Franse toneelschrijver Moliere advocaten af als louter op geld gefocuste sadisten en Schubert componeerde hier zelfs een heel lied over (zie video onderaan). De wijze waarop zij kwetsbare mensen die vaak in grote nood verkeren hoop geven, voorliegen en dan lachend een mes in de rug steken door gemene zaak te maken met de wederpartij tart elke beschrijving. Dit alles geldt nog in verhevigde mate in zaken waarin de pedo- en sado-netwerken van de overheid of daaraan gerelateerde partijen mooie jonge vrouwen afslachten. Het dagboek van de moeder van Marianne Vaatstra spreekt wat dat betreft boekdelen. Onze stelling is dat het in de zaak-Ivana niet anders is. De overheid van Rutte en Demmink heeft inmiddels totale controle over de zaak-Ivana waarbij ze ‘hun’ Telegraaf gebruiken om de leugens en de spins uit te rollen voor het Nederlandse volk. Nooit, nooit, nooit zal de waarheid in dit soort zaken aan het licht komen. En wat die advocaten betreft: wellicht heeft die Sebas Diekstra het beste met de familie voor, net als Gerard van der Meer dat had met mij. Maar er komt gewoon een moment waarop de Staat de controle overneemt. Als je dan als advocaat gewoon doorgaat en je je niet langer laat aansturen door de belangen van je client maar door die van Joris Demmink ben je natuurlijk crimineel bezig. Van der Meer koos ervoor alle zaken van Micha neer te leggen. Dat is in hem te prijzen. Diekstra zou dat ook moeten doen. Er moet gewoon een moment komen waarop de ijzeren greep waarin de pedofiele moordenaars van de Staat ons allemaal gevangen houdt wordt doorbroken.

Eén reactie op “NEDERLANDSE PEDO-STAAT GRIJPT DE TOTALE CONTROLE IN ZAAK-IVANA: WAARHEID KOMT NOOIT BOVEN”

  1. Zag nog ergens voorbij komen dat het van een zwakzinnige brutaliteit getuigd om eerst pecuniageil te durven kwijlen met het mooie koppie van je nageslacht goed geld te mogen verdienen zonder daarbij aan de gevaren daarvan binnen deze door demonen gekaapte kloot te willen denken! En daarna ook nog eens de kosten van het overlijdensonderzoek met de pet in de hand bijeen kunnen bedelen via de wereldwijde sociale media? Ivana blijft daarom de enige die zonder welke schuld dan ook van haar trieste sociale omstandigheden de rekening met het absoluut onnatuurlijke heengaan helaas nog steeds heeft te betalen. Het ernstige advies dat ik haar nabestaanden kan geven is dus vooral met autochtonen daar in Kuala Lumpur DEZE woonomgeving waar dat kind koud en zonder ouderliefde maar wat had rond te dolen zorgvuldig uit te kammen.

Geef een antwoord