NEPNIEUWS-SHOW VAN GELAUFF IS MEDE BEDOELD OM HET REFERENDUM OVER DE SLEEPWET TE MANIPULEREN -EN IS DAARMEE ONRECHTMATIG!

GELAUFF EN DE NOS STEEDS MEER IN DE VERDEDIGING GEDRUKT EN DUS STEEDS AGRESSIEVER * NU MOETEN ZE IN OPDRACHT VAN BILDERBERG-KAJSA HET NEDERLANDSE VOLK BRAINWASHEN IN DE AANLOOP NAAR HET SLEEPWET-REFERENDUM OM DE MENSEN TE LATEN KIEZEN VOOR TOTALE TERREUR VAN DE STAAT TEGEN HENZELF * HIERMEE OVERTREDEN KAJSA EN DE NOS DE WET WANT DE STAAT MAG MENSEN NIET STUREN EN MANIPULEREN * OOK DE MEDIAWET MET VOETEN GETREDEN WANT PUBLIEKE OMROEP MOET ONAFHANKELIJK ZIJN

[wp_ad_camp_1]

4 Replies to “NEPNIEUWS-SHOW VAN GELAUFF IS MEDE BEDOELD OM HET REFERENDUM OVER DE SLEEPWET TE MANIPULEREN -EN IS DAARMEE ONRECHTMATIG!”

 1. Oh kijk! Gelauff en de NOS gaat weer eens een keertje down, die hadden we alweer een tijdje niet voorbij zien komen.
   

  Maar wat een leuke blonde vriendin heb je daar, Micha. Die is al goed bezig met het opruimen van je hostel kamertje, fris nieuw bloemetje op je nachtkastje, gezellig hoor! Zou je niet eens een filmpje maken om haar aan je kijkers voor te stellen?

 2. Alsof dat referendum in een psychopathocratie zoals PB BV er wat toe doet.

  Als het een nee zou worden, dan wordt het toch een ja en anders gaan de psychopaten er (typisch voor hun MO waarbij nee tegen hun project of plan geen optie is….althans niet ECHT) OMHEEN BREIEN.

  En….laten we nu geen vertrouwen krijgen in de Rechterlijke Macht van een psychopathocratie, omdat ze bij futiliteiten wel eens een normaal ogende uitspraak doen…….vnl. dienend als dekmantel om de goegemeente een rad voor ogen te draaien.

  1. Het kan gewoonweg niet anders meer zijn dan dat de hierna gelinkte advocaat van zijn lucifer een verklede rechter buiten dienst MOET zijn! Persoonlijk had ik deze zogenaamde behartiger van mijn zaak alle hoeken van die rechtszaal laten zien! Wat een blamage..; BRON

Geef een antwoord