NIEMAND MAG MEER SPREKEN OVER FAKE NEWS ZONDER EERST DEZE VIDEO TE HEBBEN GEZIEN

CIA EN DEEP STATE ‘KWEEKTEN’ DE ZOON VAN WOODY ALLEN OP TOT EEN FAKE NEWS ‘TOPJOURNALIST’ TER BESCHERMING VAN DE NWO * VANMIDDAG WORDT BEKEND GEMAAKT WIE DE NEDERLANDSE ‘RONAN FARROW’ WORDT * NIBURU.CO OVER DE KOMENDE MASSA-DEMO VAN WOEDENDE BURGERS TEGEN DE FAKE NEWS-FACTORY VAN MARCEL ‘VIJF KEER AANGIFTE TEGEN MICHA’ GELAUFF

4 Replies to “NIEMAND MAG MEER SPREKEN OVER FAKE NEWS ZONDER EERST DEZE VIDEO TE HEBBEN GEZIEN”

 1. SOMS IS FAKE-NIEUWS UITERST KWAADAARDIG:

  We weten het allemaal: de mainstream-media geven steeds opnieuw hoog op van de geweldige kwaliteiten van ons justitieapparaat.

  Maar nu de werkelijkheid. Misschien herinneren sommige lezers zich nog de indiensttreding van Winnie Sorgdrager als minister van justitie. “Wàt een verademing, wàt een leuk mens om te zien” klonk het alom en veel Nederlandse mannen kregen zelfs de tranen in de broek van ontroering.

  Onder minister Sorgdrager is in 1996 het “Pikmeerarrest” aangenomen (niet iedereen op justitie was daar blij mee) waarmee het overheidspersoneel juridische immuniteit kreeg. Het gevolg was een zeer sterke toename van het misbruik van bevoegdheden in ons land. In 2006 is een wetenschappelijk onderzoek naar dit misbruik afgerond en op grond van de uitkomst kan worden gesteld dat tegenwoordig méér dan de helft van alle misdaad in ons land uit deze door de minister van justitie zorgvuldig verzwegen criminaliteitsvorm bestaat. Daarmee is de Nederlandse overheid een grotere bedreiging voor de Nederlandse samenleving dan alle “gewone” misdaad in ons land. Heeft iemand de nieuwslezers van de NOS hier wel eens over horen spreken op het 8-uur journaal?

  (Bron: wetenschappelijk onderzoek “Overheidscriminaliteit als specimen van organisatiecriminaliteit” van hoogleraar strafrecht Prof. Dr. G. van den Heuvel Universiteit van Maastricht.)

 2. Ik hoop dat er veel gele hesjes aan de demo tegen de corrupte NOS meedoen. In feite wilden de RAF-leden van weleer precies hetzelfde als de Gele Hesjes van nu: niet door misdadigers geregeerd worden. De RAF-leden hadden echter te vroeg gelijk en dan krijg je de bevolking niet mee. Voor de Gele Hesjes ligt de situatie volkomen anders en er zullen in principe alleen maar meer deelnemers bijkomen. Persoonlijk vond ik de tactiek van de RAF veel beter want effectiever en sneller: af en toe zo’n viespeuk op een sleutelpositie liquideren, nèt zo stiekem als ze zelf zijn. Maar de “elite” en haar denktanks hebben geleerd uit het verleden en overal hangen tegenwoordig camera’s. Voor de gele hesjes is het trouwens ook niet makkelijk. Het is zwaar trekken aan een bevolking van zombies en NSB-ers.

  1. ‘Voor verdere informatie kijk op de site van Micha Kat, die zover wij begrepen een soort perswoordvoerder van de gele hesjes is geworden.’

   Voor zover wij hebben begrepen? Zelfs ironie ontgaat ze nog.

Geef een antwoord