NIETS KAN DE TOTALE OVERWINNING VAN MICHA MEER TEGENHOUDEN -ALLEEN DE DEMMINK-SQUADS

DE CRIMINELE ADVOCAAT YEHUDI M. IS DE LAATSTE TROEFKAAT VAN DE PEDOFIELEN OM TEGEN TE HOUDEN DAT MICHA DE ZWARTE MAFIA VAN DEMMINK EN GRAPPERHAUS EEN VERWOESTENDE NEDERLAAG GAAT TOEBRENGEN * YEHUDI M. TEAMS UP MET CHRIS KLOMP TEGEN MICHA * LAATSTE STUIPTREKKINGEN VAN DE MIVD-PEDOTROLLEN * STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN DE HAAGSE SWAMP, DE MSM EN DE PP-ELITE!

5 Replies to “NIETS KAN DE TOTALE OVERWINNING VAN MICHA MEER TEGENHOUDEN -ALLEEN DE DEMMINK-SQUADS”

  1. Nou, heer Kat? Hoe zit het nu met uw voormalige werkgever De Brauw Blackstone Westbroek? Dat is toch een “Demmink-kantoor” dat “pedo-adviseurs” in dienst heeft, verantwoordelijk is voor het failliet gaan van Nederland en dat Youtube beheerst en controleert, om maar even een paar recente voorbeelden van uw site te noemen?

    Hoe kan het dan dat “verzoeker veel werkzaam [was] voor De Brauw Blackstone Westbroek” (https://imgur.com/afz8XRK), waarmee dus op u wordt gedoeld? Kunt u uw lezers eens toelichten wat u zoal deed voor deze firma?

      1. Dat was toch al sinds zijn verblijf om onduidelijke redenen in Laos bekend dacht ik? Maar ik denk dat hij zich daar zo heeft misdragen dat hij niet meer mee mocht doen met de pedo-elite, en nou gaat hij er daarom zo tegen tekeer…

Geef een antwoord