web analytics

NIEUW TWITTERACCOUNT MICHA AL GESHADOWBANNED VOOR DE TIENDE TWEET

NU DE MSM HET HEBBEN OPGEGEVEN TE KUNNEN WINNEN MET FEITEN EN IN EEN EERLIJKE STRIJD WORDT OVERGEGAAN TOT CENSUUR EN TERREUR * DEZE WEG WERD GEBAAND DOOR CHRIS KLOMP VAN HET AD DIE ONS YOUTUBE-KANAAL ELIMINEERDE

WIE WIL TWITTEREN VOOR MICHA EN YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS OP #demmink? * MICHA’S NIEUWE ACCOUNT AL VOOR DE TIENDE TWEET GESHADOWBANNED OP DE # * HOE IS HET MOGELIJK DAT TRUTHHITSEVERYBODY GEEN STROBREED IN DE WEG WORDT GELEGD DE COMPLETE # TE KAPEN? * DIT WAS DE TWEE DIE MICHA WILDE VERSTUREN MAAR DIE NIET MEER DOORKWAM:

Revolutionaironlone @drsmichakat1 5 min.5 minuten geleden
Meer
Ivana Smit vermoord in satanisch ritueel en daarna van balkon gesmeten. Wie waren aanwezig? Micha zat weer als enige op het goede spoor. De Telegraaf beschermt de moordenaars nog steeds en zwijgt de zaak dus verder dood. Wie grijpt in?
#demmink

6 reacties op to NIEUW TWITTERACCOUNT MICHA AL GESHADOWBANNED VOOR DE TIENDE TWEET

 • Mafkees T.  zegt:

  U kunt zelf ingrijpen door de kritiek van anderen eens ter harte te nemen.

 • Koos van Woudenberg  zegt:

  Micha heeft mijn inziens wel een punt m.b.t. de twitteraccount ‘Truth Hits’. Tweets worden eindeloos gerecycled en het taalgebruik is soms dermate grof dat er tweets moeten zijn gerapporteerd bij Twitter. Er zijn accounts opgedoekt voor veel minder…

  Wat opvalt is dat op ‘Truth hits’voornamelijk 2 rechters in verband gebracht met pedofilie/seks met jongeren nl: Stolk en Rueb. Ik denk dat ze handig de aandacht proberen af te leiden van het justitiële seksnetwerk in Noord-Nederland.

  Ik geef wat hints: ‘7 jongens misbruikt in Uithuizermeeden tussen 2007 en 2013 (het zijn er vast 27 of zelfs 72)’. Het misbruik op de zeehondencrèche in Pieterburen. De gedoofpotte misbruikaffaire in Hornhuizen, De HIV-zaak (honderden besmette mannen, en ook veel minderjarigen besmet), de zaak Lancee (pedonetwerk op Schier en het Z*rnike College), en vrij recent de affaire Gosschalk (Pingjum, zoek op Pingjum).

  Voor wie heel goedgelovig is: Joris Demmink benoemde de in Westeremden woonachtige (homoseksuele) Bopz-rechter Rob Keurentjes een paar maanden voor de start van de HIV-rechtszaak niet om de zaak in de doofpot te laten belanden. En welke rechter van de Asser rechtbank woonde er jarenlang in Uithuizen?

 • DeNul  zegt:

  Het enige goede spoor waar Kat op zit is die waar over 2 seconden een trein overheen dendert.

 • Barend  zegt:

  Echt Micha, echt… Hoe digibeet kan een ‘nieuwe media journalist’ zijn??
  Sociale media zijn sociaal. Je hebt 1 volger, 0 likes, en 0 retweets. Je bent kleiner dan een smurf, en staat dus achteraan in de rij. Wat je ook van TruthHitsEverybody vindt: hij heeft 1778 volgers, en dagelijks tientallen re-tweets. Hij heeft dat in jaren, met dagelijkse toewijding opgebouwd. Hij wint, jij verliest.
  Je krijgt er dus af en toe een tweetje tussen op een hashtag, en that’s it. Daar moet je het mee doen. Twitter’s algorithme bepaalt dat smurf Micha op dit sociale medium compleet onbelangrijk is.
  Je bent niet meer belangrijk Micha. Die tijd is voorbij.

  • Terrie BeII  zegt:

   Micha’s life in een notendop. Het kan nog korter worden weergegeven, door de eerste twee woorden weg te laten. Met wat je dan overhoudt is het mogelijk om Micha in één woord te karakteriseren: “Loser”!!

   • Terrie BeII  zegt:

    Dit ging om “Hij wint, jij verliest.”, maar dat valt weg als je er tekentjes omheen zet…

Reageer