NOBELPRIJS-WINNAAR GERARD ‘T HOOFT MOET EEN HEEL GOED VERHAAL HEBBEN OM ZIJN REPUTATIE TE REDDEN

IN HET WORST CASE SCENARIO WERKT(E) ‘T HOOFT MEE BINNEN EEN DOOR EPSTEIN GEFINANCIERD TEAM AAN HET ULTIEME SATANISCHE MIND CONTROL EN MK-ULTRA-PROGRAMMA ZOALS BESCHREVEN DOOR AMAZING POLLY DAT TOT DOEL HEEFT HET VERWOESTEN VAN DE MENSHEID * IN HET KADER VAN DIT ‘ONDERZOEKSPROGRAMMA’ WORDEN JONGE KINDEREN GEMARTELD MET ALS DOEL ‘ROBOTS’ VAN ZE TE MAKEN

8 Replies to “NOBELPRIJS-WINNAAR GERARD ‘T HOOFT MOET EEN HEEL GOED VERHAAL HEBBEN OM ZIJN REPUTATIE TE REDDEN”

 1. Maar Micha, als mensen die de Nobelprijs winnen in het pedo-wereldje van het Koninklijk Huis getrokken worden (dat bewaar jij althans met dat enorm zieke pedohoofd van je) dan wist je dit toch allemaal al van hem? Dan had je dit toch al veel eerder moeten melden, kutjournalist!

  Het is gelukkig bijna 1 augustus en dan gaat de stekker hopelijk uit deze zieke website. Kat, pak die stekker, ga op een stoel staan en de rest gaat vanzelf….

 2. Gestoorde idioot! Nog een paar weken en dan hef je eindelijk jezelf op volgens belofte. Niemand wenst een financiële bijdrage te leveren!

  Wat vind je zoon Marinus van je strapatsen? Hij is toch adviseur in de stal van Timmermans? Hij zal zijn debiele vader ongetwijfeld hartgrondig haten. En terecht!

 3. Zelfs met een goed verhaal kun jij je reputatie niet meer redden, mafKat. Hoe zit het eigenlijk met het miljoen dat je zou krijgen van Westenberg en de Raad voor de Rechtspraak? Het is aardig stil bij je! En je claim tegen Defensie omdat je je uit je hostel bent geschopt? En hoe zit het met de donaties? Je zou anders toch stoppen? Je hebt nog twee weken om je aan je woord te houden (hoewel je dat nog nooit gedaan hebt, maar goed)

 4. ’t Hoofd moet helemaal NIETS!!
  Hij hoeft geen enkele verantwoording af te leggen aan een gefrustreerde geestelijk gestoorde üntermensch die zelf tot aan zijn nek toe in de pedoverdachte-hoek zit met zijn onduidelijk verblijf in Laos en kinderporno op zijn site, die diep weggedoken op de vlucht voor justitie in Ierland zit.

  De feiten zijn dat ’t Hoofd een nuttig en gewaardeerd lid van de maatschappij is, en de mentaal uitgedaagde Micha Kat een uitgekotst smaadschrijvertje dat complotten verzint voor hersenloze volgers opdat ze hem geld overmaken.

  ZO zit het in elkaar mensûh, ik doe hiervan maar even verslag!

 5. Heeft de Mafkat het belangrijkste nieuws niet eens gevonden: dat al die wetenschappers, inclusief ’t Hooft en Stephen Hawking, op het bewuste ‘pedo-eiland’ Little St. James zijn geweest.

  Maar getuige bijgaande foto was dat allemaal weer minder spannend dan Kat met zijn gebruikelijke guilty by association logica meent. Epstein dacht ook wel eens niet aan seks.

  https://www.telegraph.co.uk/news/science/stephen-hawking/11340494/Stephen-Hawking-pictured-on-Jeffrey-Epsteins-Island-of-Sin.html

Geef een antwoord