web analytics

NOG MEER BEWIJZEN VOOR DE TOTALE NAZIFICERING VAN DE MEDIA

NU OP NRCOMBUDSMAN: EEN REPLAY VAN HET GLORIEUZE MOMENT DAT DE CRIMINELE MSM MOESTEN TOEGEVEN DAT JORIS DEMMINK WERD VERVOLGD VOOR HET VERKRACHTEN VAN KLEINE KINDEREN

TERWIJL DE DEMS IN DE VS TEN ONDER GAAN IN EEN TSUNAMI VAN NOOIT EERDER VERTOONDE CORRUPTE EN SCHANDALEN, WORDEN OOK DE BOEKHANDELS IN DE EU OVERSPOELD DOOR EEN TSUNAMI VAN PROPAGANDA-BOEKEN

4 reacties op to NOG MEER BEWIJZEN VOOR DE TOTALE NAZIFICERING VAN DE MEDIA

 • Chris  zegt:

  En wanneer gaat Micha Kat eens toegeven dat er geen enkel bewijs boven water is komen drijven voor de verdenkingen tegen Joris Demmink? Dat de vervolging uiteindelijk helemaal niet is ingezet? Dat er valse aangiftes zijn gedaan en dat Kat jaren mee heeft gedaan aan een weerzinwekkende lastercampagne? Kritiekloos de acties van Baybasin in deze heeft nageroeptoetert? Helemaal in de vlekken als iemand hem met een gerichte actie uit zijn hostel laat zetten, maar in alle andere gevallen zelf zo schuldig als wat aan ongehoorde laster. Zoek hulp. Kat.

  • m k  zegt:

   Dat gaat Micha Kat nooit toegeven want er is zo veel bewijs tegen Demmink boven tafel gekomen dat een gewone burger 10x was veroordeeld.

   • Chris  zegt:

    Ik weet dat je dat nooit zal toegeven, Kat. Maar in de echte wereld is dit toch echt allemaal een feit. Maar we weten inmiddels dat je realiteitszin al jaren geleden je bovenkamer heeft verlaten. Hoe staat het eigenlijk met de miljoenen van Defensie?

 • Barend  zegt:

  “DAT DE CRIMINELE MSM MOESTEN TOEGEVEN DAT JORIS DEMMINK WERD VERVOLGD VOOR HET VERKRACHTEN VAN KLEINE KINDEREN”

  “verkrachten van kleine kinderen”??? Je troebele brein vergeet weer eens dat in de echte wereld Demmink hier nooit van verdacht werd, laat staan voor vervolgd. Hoe vaak je het ook uit je eigen kont trekt: het heeft met de werkelijkheid niks te maken.

Reageer