‘NORMALE’ MEDIA ZOUDEN NU COMPLEET OP TILT SLAAN: ONZE MONARCHIE HEEFT ELKE LEGITIMITEIT VERLOREN -HET ZIJN CRIMINELEN, HET STAAT NU VAST

NU BEMOEIENIS VAN HET KH MET DE ZAAK-POCH VAST STAAT, DIENT DE VRAAG ZICH AAN: MET WELKE ANDERE RECHTSGANGEN HEEFT DE KONING E/O ZIJN FAMILIE ZICH RECHTSTREEKS BEMOEID? * HET ANTWOORD: ZEKER MET DE 10 STRAFZAKEN TEGEN MICHA * ZEKER MET ALLE DEMMINK-RELATED ZAKEN * ZEKER MET DE ZAAK-VAATSTRA * HET MOET GAAN OM DUIZENDEN ZAKEN, OOK CIVIELE

Eén reactie op “‘NORMALE’ MEDIA ZOUDEN NU COMPLEET OP TILT SLAAN: ONZE MONARCHIE HEEFT ELKE LEGITIMITEIT VERLOREN -HET ZIJN CRIMINELEN, HET STAAT NU VAST”

  1. Het staat allang vast dat ze de (Grond)wet finaal aan de laars lappen.
    Met alle (gruwelijke) gevolgen van dien, bijv. in WO2 toen Hitler het civiele bestuur te onzent hierdoor niet alleen kon- , maar internationaal juridisch gezien zelfs MOEST overnemen.

    Ambtelijke (ambtsedige) getuigen zijn er ook, maar die “integere lastpakken” worden dan, als ze er tenminste werk van durven maken, op typisch moordzuchtige wijze (bijv. met bizar-onmogelijke beschuldigingen zoals de typische zgn. “bewuste juridische dwaling” van corrupte rechters, psychopaten als Wolleswinkel, Vermeulen, Beuker-Tilstra, Stolk, Van Son, Westenberg enz. enz.) buiten gewerkt/kaltgestellt.

Geef een antwoord