NOS BREEKT ZAAK-VAATSTRA WEER HELEMAAL OPEN; MICHA’S TAKE EN BETROKKENHEID FRISO

HET IS DE VERDIENSTE VAN WIM DANKBAAR DAT HIJ EEN DEFINITIEF EN BESLISSEND GAT HEEFT GESLAGEN IN DE OFFICIELE LEZING * HIERDOOR ZIJN ZE BIJ DE REDACTIE VAN DE NOS DERMATE GEINTIMIDEERD DAT STUKJES WAARHEID DOOR HET GAT HEEN ‘NAAR BINNEN SIJPELEN’

Voor backgrounds over Prins Friso zie ondermeer de Friso-files van KLOL. Voor ons staat vast dat de absolute elite van Nederland betrokken is geweest bij de moord op Marianne Vaatstra. Juist op dit moment komt ook de afschuwelijke waarheid boven tafel over de massamoord in Las Vegas: de directe betrokkenheid van Hillary, Obama en de Amerikaanse pedo-deep state.

3 Replies to “NOS BREEKT ZAAK-VAATSTRA WEER HELEMAAL OPEN; MICHA’S TAKE EN BETROKKENHEID FRISO”

  1. hey dinges ben jij tegenwoordig ook al onderzoeks journalist 😛

    Overigens wel appart dat Kat weer de meest debiele zaken aanhaalt zoals vandaag weer met Maud Oortwijn op de proppen komt zetten, je zou toch denken dat een Kat na al deze jaren wat meer de proffesionele kant op gaat en geleerd heeft van grappen als Maud en de Supergetuige. Het is sowieso vreemd dat hij dat aanhaalt terwijl het net een beetje is bezonken.

  2. Kat neemt weer elke gelegenheid te baat om dat bespottelijke verhaal over Friso – aangereikt door de knotsgekke Supergetuige – onder de aandacht te brengen. Dat alles onder het mom: te mooi om weg te gooien. Zelfs zijn meest geharde gekkie-aanhang (Geuz, Stoute Revolutionair en Jeroen de Kreek) trapt hier niet meer in.

    En natuurlijk gooit de NOS de zaak Vaatstra niet open. Dat Jasper S. allerlei details heeft weggedrongen, of doet alsof, wil nog niet zeggen dat Wim Dankbaar ineens gelijk heeft.

Geef een antwoord